It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

TEMBEL

Adăugat de Nazgul
Raportează ca șters! 127

Atentie clipul nu contine scene de violenta si /sau sange.

Doritorii de astfel de scene sunt rugati sa sara peste vizionare.

 

Preluarea, prelucrarea sau difuzarea acestui material fără acordul autorului constituie infracţiune şi se pedepseşte conform Legii 8/1996. Acest material a fost conceput doar pentru difuzarea lui pe site-ul trafictube.ro.

Obiectele filmate sunt mai aproape decat par.

Contine limbaj explicit.

 

5 comentarii

 1. Dragi mei utilizatori TT va rog sa imi spune-ti si mie daca am gresit cu ceva in acest clip pentru ca sincer am impresia ca nu mai stiu sa sofez. Am impresia ca eu numar benzile pe dos, semnele pentru mine inseamna ceva iar pentru altii cu totul si cu totul alt ceva.

  Incep sa ma gandesc sa ma duc sa imi iau niste ore de scoala ca poate ma pun la curent cu reguline noi de circulatie, cine stie.

  Sa explic putin si pentru cine nu stie zona si se va uita la clip:

  Actiunea se petrece la CASA PRESEi in Bucuresti sector 1; eu ma deplasez dinspre Baneasa (fantana Miorita) spre Arcul de Triumf. Sunt pe banda 2 (sper ca le numar corect) dupa cum o sa vedeti in clip banda 1 ( cea dinspre trotuar dupa cum le numar eu) este INAINTE SI LA DREAPTA iat banda 2 este INAINTE SI LA STANGA restul de 3 si 4 nu mai conteaza prea mult ( in aceasta situatie). Asaaa deci de pe banda 1 daca faci dreapta o iei pe B-dul Poligrafiei iar inainte o poti lua pe B-dul Marasti sau pe Kiseleff ( nu am pus o poza cu intersectia pentru ca este mai veche iar acum este santier in aceasta intersectie dupa cum se vede iar benzile au foat retrasate cu culoarea galbena in sensul giratoriu.

  Va rog sa imi spune-ti cu ce am gresit eu fata de Volvo-ul XC90 sau daca a gresit Volvo-ul fata de mine.

 2. Eu spun ca nu sunt bine puse marcajele temporare si ca trebuiau modificate si cele de directie … Banda 1 se termina brusc .. apar marcajele de interzis ….
  Brrrr nu inteleg nimic.

 3. Nazgul, tot ce pot să spun este că acele marcaje temporare (galbene) au fost făcute imediat când au stabilit șantierul acolo. De atunci, s-a mai extins șantierul de 2 ori.

  Eu cum vin dinspre Arcul de Triumf, și vreau să o iau spre Poligrafiei, trebuie să ies din încadrarea rezultată din marcajele de pe șosea, că la un moment dat, am gardul în față, iar marcajele temporare sunt sub gard. Deci ? Dau semnal să ies din bandă, și degeaba, că nu te lasă nimeni, decât dacă ești gușter la rândul tău. Este o harababură totală, sincer, acolo. Și acum mă refer la cei care efectiv circulăm corect și dorim să ne încadrăm corect, să ne vedem de drum, din A în B.

  Și totul din vina autorităților.

  Bine, asta nu înseamnă că nu au fost, sunt și vor fi gușteri care indiferent de marcaje, tot gușteri rămân. Doar încerc să-mi spun și eu doleanța.

 4. Orice ar fi, orice incurcaturi de marcaje temporare s-or fi facut, tembelul ala ramane tembel, pentru ca, indiferent de ce e desenat pe jos, intr-un rond cu minim 3 benzi nu te poti incadra pe prima banda daca nu iesi la prima, maxim la a doua iesire (si asta numai daca prima banda, cum se intampla de obicei, nu e obligatoriu la dreapta)

 5. Daca se bloca in paralel cu tine, nu ar fi avut nicio vina…marcajele sunt varza acolo … si cele albe si cele galbene mi se par la fel de sterse (el are inainte si la dreapta dar banda lui se termina subit si inainte si la dreapta). Faptul ca s-a bagat direct in fata ta, denota ca este un bizon.
  Greseala ta – nu ai acordat prioritate de SUV 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!