It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Alt tembel

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 150

Recunosc, mi-a trecut o clipă prin cap să țin volanul drept, că fix pe colțul ăla am mașina lovită (acum două zile, clipul https://www.trafictube.ro/adio-bara/ ), dar nu am putut.

S-a dat jos ceva mai târziu și a venit la mine la ușă, dar l-am ignorat. Întreba încontinuu, ca un retardat „Care e problema?”.

M-a urmărit până la serviciu, și m-a așteptat la intrarea în parcare. Când am coborât din mașină, a plecat brusc mai departe (am 1.90m și 110kg).

Intersecția respectivă se blochează mereu din același motiv: se merge înainte de pe banda a doua, și se intră pe o stradă cu o singură bandă, care nu poate prelua volumul de trafic a două benzi. Plus că strada este plină de cratere și șanțuri, deci se merge încet.

17 comentarii

 1. Sa-i dorim impreuna tot binele din lume si pana pe doua roti la iesirea de pe autostrada, in coloana fiind pe B2, pe o ploaie torentiala.

 2. Ahahahahahah, mi-a placut cum l-ai ocolit prin dreapta cand a oprit. Si mi-a placut si ca a plecat din parcare cu coada intre picioare. Am patit ceva asemanator, eu avand 1,95 si 106 kg, s-a linistit cand am iesit din masina.

  Oricat de „ardelean” esti, in Bucuresti o iei razna la un moment dat.

 3. Iar acel politist, in loc sa isi fluture mainile inutil, ar face bine sa ii oblige la stanga pe cei incadrati necorespunzator…

  • I-am rugat de patru ori în ultima lună (de fiecare dată când am fost între primele mașini la semafor) să nu îi mai lase să meargă înainte de pe banda de stânga, că blochează intersecția. De fiecare dată au ridicat din umeri.
   Acum două săptămâni m-a întrebat „ce să le fac?”. Am răspuns „Puneți-vă în mijlocul intersecției, și dirijați-i la stânga, cum s-au încadrat!”. Mi-a întors spatele și a plecat…

  • Ochiul Nevazut

   subscriu … dar pe Garcea il doare in cot

 4. Ai lăsat spațiu și ți-a închis unghiul. Sfatul meu, stai aproape lipit de mașina din față, nu se mai bagă nimeni în veci. De când fac așa nu mai am ce să postez pe site. Nu te mai cerți cu nimeni, nu mai comentează nimeni, mai puțin stres și bătăi de cap. 🙂 Drumuri bune!

 5. radumanea1

  Faptul ca l-ai ocolit prin dreapta când el vroia sa dea jos la tine, cred ca l-a durut mai mult decât, dacă i-ai fi tras un pumn.

 6. Mia placut manevra cand iai taiat fata… 10+

 7. Mi-a placut finalul…si-a scos capul sa arate de bivol este.

 8. Mai grav este ca dobitocul chiar nu stie care este problema. Garantat…

 9. cosmindaniel12 Partea cea mai proasta este ca idioti de tipul astuia chiar cred ca li se cuvine „dreptul” de a fi lasati in fata, cu toate ca incalca reguli elementare de circulatie.
  E bine ca uneori li se mai arata de fapt unde le este locul … in spate, impreuna cu nesimtitii de teapa lor.
  +

 10. Ce i-ai tras-o la sfarsit.

 11. plimbaretu

  Nu știu dacă numărul a fost „la nimereală„ sau preferențial, dar în orice situație i se potrivește de minune. CRE- și completați voi cu ultimele 3 litere. Poate mai are o mașină cu numărul TIN și se îmbină perfect 🙂

 12. Ionut1984

  Nu vreau sa zic decât atât: hahahhahahahahahaha mama ce am ras. Foarte tare finalul. Hai ca ma plictisești, hai pa

 13. Un +pt final… A rămas ca un mare prost ce e… Data viitoare tine mai aproape de mașina din față…așa nu o sa se bage ca doar n-o intra pe contrasens!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!