Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Test de reactie: aproape accident

Adăugat de TimTrafic
Raportează ca șters! 34

Neatentul si…atentul , care a reusit sa evite. Vorba aia, „las’ ca ma evita altii”.

6 comentarii

 1. La ce să fie atent când vizibilitatea e 0 până nu ajunge jumate in banda 1? Parcările in spic ar trebui interzise pe bulevarde ! De fapt sunt , doar că sunt făcute ilegal fără aprobarea poliției rutiere !

 2. Nici el nu vedea mare lucru din pozitia aia, de asta e bine sa pui avarile cand iesi din parcari de astea cu spatele direct pe bulevard.

 3. pe la secunda 13, din ce văd eu, nu este în nici o parcare.in spic, omul da înapoi de pe o strada cu sens unic și de pe trecerea de pietoni.
  Se vede mașina clar după colțul bordurii și după stâlpul cu indicatoare pe el.
  Ca pana acolo este o parcare , poate , nu cunosc zona însă cel în cauza nu se afla în parcare.

  • TimTrafic

   Buna observatia! Exact asa este, a dat cu spatele direct in banda 1. Putea sa faca cateva manevre si sa iasa paralel cu soseaua, avand vizibilitate mult mai buna

 4. Eu tot zic de multă rvreme că parcările aste în spic ar trebui să fie poziționate invers, adică să intri cu spatele și să ieși cu fața. Ai cu totul și cu totul altă vizibilitate.

  • Respectivul NU era in parcare. Era intrat pe o strada cu sens unic (Strada Matei Corvin).
   https://www.google.com/maps/@45.7589022,21.2304808,19.37z
   In loc sa iasa cu spatele direct pe strada Oituz, asa ca un… nici nu stiu cum sa ii zic 🙂 brusc, fara vizibilitate, fara semnalizare, fara nimic, TOT CE TREBUIA SA FACA era sa ocoleasca 200 de metri, mergand inainte, stanga, stanga, si sa iasa frumos si legal, pe urmatoarea strada (Paul Chinezu).

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.