It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Test de frână și reflexe

Adăugat de d3nyss
Raportează ca șters! 65
Filmarea vorbește de la sine. O frână cu o jumătate de secundă mai târziu însemna accident.
 Am lăsat și domnii cu Mercedesul pentru prestanță și luare aminte la semnalizare, cu toate că lucrurile astea sunt deja normalități.

3 comentarii

  1. Asa se intampla cand cei din jurul nostru nu mai semnalizeaza. Suntem nevoiti sa tragem concluzii despre traiectoria si intentia lor din alte manevre, concluzii care, ca si in cazul de fata, sunt uneori gresite si pot duce la accidente.
    Daca stiai ca toti semnalizeaza stanga cand vireaza la stanga, frana colegului, impreuna cu lipsa semnalizarii ti-ar fi dat de gandit. Dar cand esti inconjurat de lume care nu semnalizeaza nu te poti opri langa fiecare care pune frana. Oricum reactie buna ai avut. Nu pot spune acelasi lucru despre cel cu Skoda.

    • Mersi pentru aprecieri. După multe revederi, am observat pe filmare și prin geamul colegului că îi face cuiva semn cu mâna să treacă (0:18). De asemenea am mai observat că cel cu Skoda vine de pe B1 și doar camionul era încadrat regulamentar.
      Până una alta, bine că m-am oprit la timp.

  2. Nu o sa-i inteleg niciodata pe astia care gafeaza si dupa aia tot ei se supara… si daca tot vrei la stanga, ce dracu cauti pe B1 ???

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!