It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Test frana, test acceleratie, test franele colegului

Adăugat de ungadrian
39

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

NU FACETI CA MINE, ESTE O GRESEALA MARE SA DEPASESTI PE LINIE CONTINUA SI SA-TI PUI MINTEA CU TOTI RETARDATII.

10 comentarii

 1. Injuri ca la usa cortului. Ai probleme cu nervii?

 2. Mda, amandoi sunteti foarte inteligenti. Primul a decis ca pastrezi o distanta prea mica fata de el si s-a gandit sa-ti testeze reflexele (proasta idee sa faci asa ceva in cazul in care cel din spate are problemele cu franele sau cu reflexele, risti sa-ti pui viata in pericol) si tu ai decis ca n-are rost sa te lasi mai prejos si repeti aceeasi manevra. Felicitari pentru condusul preventiv!

 3. Băbăete. Tu chiar ai probleme grave la mansardă…

 4. Șofer tipic romanesc, mirlan, agresiv, limbaj de mahala, muzica la fel. De ce ai mai urcat clipul? Sa te faci de ras? Rușine!

 5. rusty_hawk

  Explicatii omului cu ce a gresit, ca asa daca va luati de el nu invata nimic(sper sa isi de-a seama ) si isi sterge si postarea. Eu unul chiar sunt aici pentru a invata din greselile altora.
  E adevarat ca daca nu esti relaxat si conduci nervos ajungi sa faci fapte din astea sau mai grave….asa ca faceti sex inainte de fiecare drum mai lung cu masina :)) (asta era sfatul instructorului cand ma vedea stresat inainte sa ma urc la volan si cred ca avea dreptate )

 6. Prietene mai bine asculti trinitas decat muzica aia, iti omoara si ultimul neuron pe care il mai ai

 7. Pentru unii care doar comenteaza ( ca e scumpa o camera sau o masina sau nu-s bani de benzina,motorina,gaz,electricitate) POSTEZ SI GRESELILE MELE SI NU-MI ESTE RUSINE, toti gresim, daca invatati ceva de aici , eu ma bucur DAR se pare ca “manelistii”au treaba cu muzica… mind fuck ….

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!