Test de mers inapoi

Adăugat de corsicanu
Raportează ca șters! 69

Ambele strazi sunt destul de bine marcate, sens unic dar se mai gaseste cate un cascat sa faca ce il taie capul !

11 comentarii

 1. Libidau Vespuciu

  Mda, cam sarac la mansarda.

 2. Andrei Ciocan

  E cu plus.

 3. pluuuus…nazaaaaad.

 4. Pt unii sunt doar scurtaturi

 5. @corsicanu 0:32 Poate tipul ala a vazut acolo sub indicatorul de interzis (totusi l-a recunoscut 🙂 ) vreun panou aditional (imaginar) de genul: „Cu exceptia indivizilor prosti, nesimtiti si inclinati spre violenta” si considerand ca indeplineste conditiile a intrat 🙂
  Cel putin celalalt (1:24) s-a executat fara comentarii 🙂
  +

 6. Justitiarul din militari residence…. Cu papucul ala ce ai avut, puteai sa treci pe langa el fara batai de cap. Nu locuiesc in zona dar am tot trecut, sensurile alea unice sunt puse recent. Adu-ti aminte ca si in Bucuresti pe Stefan cel mare s-au dat multe amenzi pana s-au obisnuit soferii cu sensurile unice.

  • Hai sa iti raspund…. inainte de a vorbi invata legislatia.. SENS UNIC inseamna ca se circula intr-un singur sens, de ce sa trec pe langa el linistit, de ce?? daca eu respect regulile de circulatie el de ce sa fie mai presus decat mine sau decat ceilalti?? Ps. nu este in militari residence este in Confort urban rahova si strazile sunt asa de 4 ani de cand au fost facute…

  • Ok, imi pare rau atunci, dar seamana blocurile. Stiu ce e ala sens unic. De ce sa treci linistit…pentru ca poti si nu pentru ca puteai mai usor sa ii atragi atentia, avea cam acelasi efect, nu i-a pasat prea tare. Dupa ce ti-a facut tie loc, a intors sau a intrat inapoi pe interzis?
   Daca au intrat odata intra si a doua oara si a treia si tot asa pana va veni politia in cartier sa ii amendeze.
   Sper sa nu se considere ca ii iau apararea dar nu vad rostul sa stau asa dupa unul doar ca sa ma simt bine ca l-am pus sa dea cu spatele.

 7. pentru ca poti si pentru ca** fara „nu”

  • Imi pare rau dar eu nu functionez asa 🙂 din punctul meu de vedere buna crestere, respectul si calmul se termina cand incepe nesimtirea unora in cazul de fata acelor doua specimene. Intradevar dupa ce am trecut eu si-au continuat drumul. Data viitoare voi proceda la fel. Intrebare: daca erai in locul meu cum procedai?

  • Lasam geamul si il intrebam daca a observat sensul unic in cazul papucului, pentru ca aveam loc pe langa el. In cazul dubei probabil la fel, stateam in fata lui si asteptam.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.