Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Test vmax

Adăugat de Eric
Raportează ca șters! 14

Talonul zice 230, eu am ajuns la 229 🙂 (240 pe bord)

Spre finalul clipului unul care mi s-a bagat in fata…

11 comentarii

 1. La viteza aia n-ai ce sa cauti pe banda din mijloc..

  • La viteza aia aveam senzatia ca stau pe loc pe langa banda superioara ultima data cand am incercat ceva de genul prin tara aia.

  • 1. Sunt patru benzi pe sens, deci „banda din mijloc” nu prea stiu care ar fi… 🙂
   2. Bineinteles ca am ce sa caut daca este libera, chiar am obligatia legala sa circul pe ea in acest caz

 2. Era sa te faci praf cu ultimul. Si, desi e un idiot care n-ar trebui sa mai conduca, ti s-a demonstrat de ce e periculos noaptea cu viteze de-astea. Multi obositi care nu stiu sa se asigure. Si chiar daca se asigura, daca are o oglinda de-aia electrocroma si s-a intunecat, e greu sa aprecieze distanta cand are 130 si din spate ii vine unul cu 200.

  Nu-i caut scuze lu ala, ziceam doar obiectiv cum se vede treaba.

  • Ai dreptate… și am tras învățămintele.
   Este cred într-adevăr greu să apreciezi diferențe de viteză mai mari, poate are și el circumstanțe…

   PS: Mă bucur să văd că mai există oameni cu care poți discuta civilizat/obiectiv pe net 🙂

  • Noaptea toate pisicile sînt negre și e aproape imposibil să apreciezi distanțele la viteze mari (foarte greu chiar și ziua) din lipsa reperelor. Ai grijă, că poți greși ușor destinația.

  • @tomkaten: total de acord cu tine, dar regula mea (care sunt convins ca e, sau ar trebui, explicata la orice scoala de soferi de oriunde din lume) e ca daca nu pot aprecia distanta cu siguranta nu ma bag. Refuz sa cred ca nu l-a vazut venind, dar pot sa inteleg ca nu se astepta la viteza aia… doar ca atunci intervine regula mentionata.

   Am si postat un clip despre asta (ca referinta la alt clip cu link in descrierea astuia): https://www.trafictube.ro/facem-cand-depasim-autostrada/

   Nu stiu daca @Eric stie de el dar jeanbart sigur stie… ca a trecut si el prin aceleasi comentarii in aceeasi perioada la un clip de-al lui pe zi ce-i drept 😆

 3. 1.0 tce ?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.