It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum sa testezi un pod la Cluj-Napoca!

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 18

Un sofer profesionist a vrut sa testeze un pod cu un mastodont de 40 de tone unde limitarea de greutate este de 1,5 t pe axa!
Vestea buna este ca podul a rezistat dar nu stiu daca nu a fost afectat!
Mentionez ca podul este pe o proprietate privata!

18 comentarii

 1. 1.5t ?
  Poate 10.5t, sincer nu am vazut sau auzit de un astfel de pod pana acum.
  Pune o poza sa ma conving.

 2. cimentu e ciment … nu crapa asa de usor

 3. nici eu nu cred ca 1.5 t….si de cand e proprietate privata acolo?poduletul acela deservea fabrica de portelan, pe acolo era o mocanita care transporta caolina….

 4. traficsgh

  De ce ai pus două imagini?

 5. @traficsgh…e o bi cam…una ar fi trebuit pe spate!

 6. @NewEffect: multumim, ciudat pod intradevar.
  Dar descrierea strica tot, nu poti sa spui ca a trecut cu 40 de tone pe acolo, poate omu era gol, si atunci nu sare de 1.75 pe axa.

 7. Nu cred ca era plin. 😀

 8. @Razvan: dupa parerea ta, o mocanita cu 15-20 de vagoane pline cu caolina nu depasesc greutatea TIR-ului? si de cand nu mai circula mocanita s-a si restaorat/intarit podul acela…stiu ce vb am stat in zona 21 de ani plus ca nu e teren privat…

 9. Nu am zis asa ceva. Poate nu ai observat eu am fost primul nemultumit de ce sa descris aici. Tot sofer de tir sunt si eu, si am trecut pe poduri mai schilodite ca asta, facute din busteni.

 10. si dupa cum zice colegul @RobyCJ, acel pod a fost gandit sa suporte greutatea trenurilor industriale care deserveau fabricile din zona.

  limitarea aia de greutate e pusa doar in ideea ca acel pod sa nu fie folosit ca si scurtatura de camioanele care vin dinspre zona muncii spre platforma industriala, din cauza latimii.

 11. 40t? roflmao

 12. daca tirul era gol axele de la remorca se ridica automat si ramane numai una din trei !!! am lucrat pe asa ceva cativa ani !!!

 13. podul a avut initial niste sine de tren pe care circulau niste trenuri de marfa ,dar au fost scoase si a ramas doar balustrada din vechiul pod si au fost puse niste traverse de beton care nu cred ca sunt in stare sa sutina o greutate mai mare de 5t !

 14. podul ala nu e proprietate privata.
  apropo, tu nu sti sa acorzi prioritate pe pod??

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!