Fun times ep. 3

Adăugat de DanO
Raportează ca șters! 18

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Cateva intamplari din trafic.
1. Cred ca si-a uitat geanta pe capota. Am vazut doar cu coada ochiului si in filmare nu se vede prea bine.
2. Domnul mergea inainte de pe prima banda obligatoriu la dreapta.
3. Cand nu iti pastrezi banda la iesirea din sensul giratoriu si mai si faci figuri.
4. Absolut nicio treaba nu a avut.
5, 6. Pierduti in spatiu.

Va multumesc pentru vizionare.

14 comentarii

 1. La punctul 3…….poate sa schimbe benzile cum vrea el (atata timp cat acorda prioritate). Tu trebuia sa nu intri in sens pana nu trecea el – pentru ca prioritate au autovehiculele care deja circula in sensul giratoriu – si mai faci si figuri :).

  • Si cu liniile continue cum ramane? Le incaleca cum are chef? Cu incadrarea corespunzatoare?
   Sau astea nu conteaza dupa gandirea ta…

  • Bestie mica ce esti….daca nu intrai….putea schimba banda inainte de linia continua……De ce nu recunosti cand gresesti?

  • Am ajuns la sens, m-am asigurat (banda 1 fiind libera) si am facut dreapta. Daca domnul era pe banda 2, mi se pare normal sa iese din sens tot pe banda 2 + ca era si o line continua acolo. Dvoastra intrati in sens doar cand e liber pe toate benzile?

  • Bati campii rau de tot, nu am inteles ce ai vrut sa sugerezi, dar te asigur ca nu-s si nu mi-e mica, macar sa dormi linistit la noapte ;)…

  • Da …e ca si cand ai ajuns intr-o intersectie, vrei viraj la dr. si ai cedeaza trecerea (ceilalti nu au restrictii, sa presupunem). Cedezi la tot ce misca pe sensul de mers (indiferent de banda)…si dupa intri in intersectie…..Iar linia continua este pe drumul care incepe dupa sensul giratoriu….nu in sensul giratoriu (deabia acolo a gresit celalalt), cum spuneam…daca nu intra omu’ nostru peste el….in mod sigur schimba banda in sensul giratoriu pentru a iesi prima la dr. Fa cum zici tu la un examen auto…..garantat nu-l iei. Poate mai vedem si alte pareri vis-a-vis de situatie. E posibil sa gresesc chiar si eu. 🙂

  • Si acuma incep iar explicatiile cu circulatul in sensul giratoriu… bati campii, omul ala vine de pe campului (din fata) si urca pe frunzisului. Nu are ce cauta pe banda 1 cand iese din sens. Pe banda 1 venea eventual, unul de pe izlazului, dar si de acolo, doar de pe banda 1, daca vrea sa urce pe frunzisului.
   Bati campii, mai studiaza cum se circula intr-un giratoriu care are marcaje de preselectie si marcaje de ghidare.
   Ce zici tu e valabil intr-un sens giratoriu clasic, cu 2 sau mai multe benzi dar in care nu sunt marcaje de ghidare si nu e clara preselectia. In acest sens giratoriu e foarte clar pe unde trebuie sa circule fiecare, iar idiotul ala din opel trebuia sa schimbe banda dupa terminarea liniei continue, indiferent daca era cineva acolo sau era liber drumul.

  • Repet, indiferent ce a facut pertenerul de trafic, tu nu trebuia sa intri in sensul giratoriu pana nu iesea el. Daca ai fi avut un examinator in dreapta nu luai examenul. In rest iti urez numai bine si doresc ca aceasta discutie in contradictoriu sa nu fie un motiv de suparare pt. tine. Daca este, imi cer scuze !

  • Daca tot repeti un neadevar speri sa devina adevar? Termina tu si oricine mai are idei din astea, ca nu aveti dreptate. Ce zici tu e valabil intr-un sens giratoriu cu benzi si marcaje concentrice. Te rog eu, fa un efort si documenteaza-te, nu mai contrazice aiurea.

   Daca as da acum examenul si as intra ca in film, nu m-ar depuncta. Crede-ma.

  • @Iexescu si Bestia, imi pare rau ca acest clip a produs un conflict intre voi :)). E putin ciudat sensul respectiv, de ex de pa bada pe care sunt eu nu am voie sa merg inainte (sa „intru” in sens), is obligat dreapta. De la sec 38 cand il arat pe domn in sens se face linie continua fix de la pozitia lui si pana la iesire din sens. Pacat ca nu gasesc o poza cu marcajele din sensul respectiv. Daca am gresit eu, imi asum greseala si o sa fiu mai atent pe viitor in intersectia respectiva. Toate cele bune la amandoi.

  • Legat de ce am zis cu linia continua, evident se puncteaza la intersectia cu banda 2 de pe sensul meu de mers. Si inca o chestie, conform marcajelor, in sec 38 din pozitia domnului cu Opel este obligat sa faca stanga, nu are voie inainte spre strada de pe care vin eu.

  • Din partea mea nu e nici un conflict, doar ca m-am saturat de cei care afirma lucruri fara sa aiba o baza de argumentare. Ma lovesc de atitudinea asta zilnic, in diverse situatii, nu doar legat de sofat. Dar, din punct de vedere rutier, legea, asa ciudata si uneori ambigua cum e, are totusi niste repere bune, dar numai pentru cine vrea sa inteleaga legea (asa cum e) si sa o aplice sau sa o interpreteze dupa logica obiectiva si nu dupa criterii subiective. Exact pentru asta exista instanta, ca daca un politist interpreteaza subiectiv, sa ii poata fi revocata concluzia asupra unui eveniment dat, contextual si obiectiv.

   Nu poti spune ca ala poate calca linia continua, indiferent de situatie. Linia continua nu se calca si gata, nu mai exista daca si cu poate. Ca se poate stabili o eventula culpa comuna la o situatie de calcare de linie continua, e adevarat, dar in contextul din filmare e imposibil din cauza acelor marcaje care sunt stricte si delimiteaza clar cine pe cine trebuie sa lase si mai ales unde (adica pe ce banda).

 2. In ce priveste dimensiunile, iti recomand site-urile specializate in domeniu. „Bestie mica” a fost o exprimare figurativa, if you know what I mean si scuza-ma ca stric orzul pe gaste. Despre repausul nocturn….nu-ti fa probleme – dorm putin si dens.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!