Prin Timisoara – 25.01.2013, dupa-amiaza

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 40

Timisoara la ora de plecat de la lucru.

1. Un portocaliu mic.

2. Un rosu… multe culori azi.

3. Un verde la mine ca sa fie totul complet. Dar vor si altii verde cu forta. (desi nu era inca verde la mine e rosu la ei era rosu pe pe intreg parcursul segmentului)

4. Biciclist civilizat… l-am speriat un pic, fara intentie, dar acceleram ca sa nu tin lumea in spate, pentru ca abia facusem dreapta pe Lidia.

5. Moment Zen… claxoane in loc de carne. A for foarte aproape chiar daca pe camera nu pare.

Pentru cei care ziceau ca am filme cu trafic prea lejer.

14 comentarii

 1. 1. galben ma, galben :))

 2. „-” pentru ca te-ai bagat pe banda de facut dreapta (cu verde intermitent) la 0:32 si ai mers înainte dupa asta. pote voia cineva din spatele tau sa fac dreapta. Stiu ce-o sa zici: ca sageata de pe jos… bla-bla-bla… 😀

 3. Eu nu inteleg de ce va deranjaza biciclistii care nu se dau jos de pe bicla?!
  daca il vezi, si el te vede, si incetinesti, nu efectueaza traversarea mai rapid pe bicicleta?

  @tutorialelogan
  galben+rosu? (oranj)
  @Dan1
  oarecum nu e asa. banda este de inainte si dreapta!

 4. @tutorialelogan
  am uitat un 😀

 5. @tutorialelogan: Galben spre rosu’… la ala ii zic portocaliu. nu la culoarea semaforului in sine 🙂

  @Dan1: daca vrea sa faca dreapta sa aibe rabdare… vezi primul meu clip (ala cu banalitatile)… si eu am stat dupa unul asa si nu m-am plans. Daca are urgente sa puna avarii sa dea blituri si/sau sa claxoneze (personal ii suficient niste blituri si ma trag pe trecere sa ajunga omu’ la urgenta). Banda ii pt dreapta SI inainte. Te intreb acuma: tu esti taximetristu’ de o inceput sa imi bata cu pumnu’ in geam cand am mai facut asta?

  @bogdanb: pentru ca un biciclist pe bicicleta nu e pieton e vehicul… daca era pista era altceva, dar nu era asa ca faci ce zice legea si mergi pe langa bicla. Gandeste-te cati Lance si Ulrich is prin oras si vin brusc de pe trotuar pe trecere in viteza pe bicla… nu ai de unde sa anticipezi asa ceva, si pici si vinovat daca nu ai dovada (filmarea) ca ala ii retard.

 6. @Dan1: pe banda 2 era deja o masina care avea intentia de a merge inainte. pe langa faptul ca trebuit sa franeze brusc, o mai facea si in fata celui de pe banda 2. si ca idee, verdele intermitent nu presupune o obligatie sa eliberezi prima banda. daca poti lasa libera banda 1 in conditii de siguranta, fara manevre bruste si fara sa incalci vre-o regula de circulatie, iti multumesc. daca nu o poti face, n-am nimic impotriva.

  trecutul pe galben e trecutul pe galben, nu oranj sau portocaliu :))

 7. @tutorialelogan: ori trollezi cu galbenu’ ori nu stii de gluma… 🙂

 8. @RebounD11: Nu, Doamne-fereste, nu sunt taximeTRIST! Si nici violent.
  @tutorialelogan: Daca ai loc pe banda a doua, poti s-o lasi libera pe-aia de facut dreapta. E-adevarat si ca sunt unii care profita si se baga pe ea dupa care ti se baga în fata. Exemple cu duiumul la intersectia Stefan cel Mare cu Calea Floreasca, la semaforul din dreptul Spitalului de Urgenta. Dar, slava Domnului, în partea de Bucuresti unde locuiesc eu, banda de facut dreapta e în general libera pentru facut dreapta. Când nu e, se lasa cu claxonat isteric (nu eu, altii).

 9. @Dan1: e inainte SI la dreapta, vezi secunda 23 sau 24 ca se vede indicatorul de benzi si la 29 marcajul pe jos… nu taie nimeni calea la nimeni daca merge inainte de pa banda aia. (pentru a 3-a oara)

 10. @RebounD11: Scuze, nu m-am exprimat eu bine, altceva am vrut sa spun cu intersectia aia. Cei care merg pe-acolo înteleg ce-am vrut sa spun.

 11. Daca poti lasa banda 1 libera pentru dreapta e frumos sa o lasi. Nu e obligatoriu, dar e frumos

 12. Daca marcajul e obligatoriu la dreapta, nu numai ca e frumos, dar e si obligatoriu s-o lasi, daca tu de fapt vrei sa mergi inainte. Iar in majoritatea cazurilor, cel putin in Bucuresti, chiar asa si e: acolo unde sunt 3 benzi si intermitent dreapta, b1 este marcata si presemnalizata ca fiind obligatoriu dreapta.

  Se parte, insa, ca nu e cazul in clipul de fata… 🙂

 13. Super Zen. Dar cam putin.

 14. Cam putin ce? claxon? spatiu intre masini (cam 2 cm)? concluzia?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!