It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

7 comentarii

 1. „Tu nu stii ca cel care efectueaza virajul la stanga are prioritate?” Probabil asta gandea soferul BMW-ului de la min. 2.01 🙂
  Indicatorul de obligatoriu dreapta (0:54) e amplasat aiurea. Strict legal, toate vehiculele ar trebui sa vireze dreapta acolo.
  Observ (si nu numai din acest clip) ca trecutul pe culoarea rosie a cam devenit ceva normal, cel putin in orasele mari. Prost obicei.

 2. Ce haotic mergea cel/cea cu Corsa… zici ca avea remorca in spate.

 3. robwin_75

  Marlania e ridicata la rang de arta , din pacate !!!

 4. Sunt destule clipuri cu aerieni care vireaza la stanga si cred ca au prioritate, sa zicem ca daca intra in tine daunele ar fi minore, dar faza de la 01:12 e cu adevarat terifianta. Cam asa mori cu dreptatea in mana…. Drumuri bune.

 5. Se traieste periculos la Timisoara din cate observ. Cand ai verde la semafor trebuie sa fi foarte atent sa nu te plezneasca unul care trece pe rosu cu mare viteza.

 6. Asta-i melodia lui Iuda 😀

 7. La 2:10, ar trebui să te gândeşti dacă merită riscul să-i „pedepseşti” pe cei care au intrat pe contrasens. Ai trecut de pe banda 1 pe banda 2 doar ca să-i pui în dificultate.
  Instinctul de autoconservare ar fi trebuit să te facă să procedezi exact invers, să rămâi pe banda 1 şi să circuli cât mai pe dreapta reducând totodată viteza.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!