It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Timisoara sufocata!

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 43

Un scurt rezumat al zilei de azi, 2 august, zi in care (de dimineata) orasul a fost blocat si sufocat datorita inundarii a 4 pasaje din 5.
S-a circulat foarte, foarte greu.

9 comentarii

 1. Asta numesti tu sufocata?

  lasa ca iti arat ce am prins eu… cand prind timp sa editez 😀

 2. Cătă Gărdă

  E bine ca ai oprit in 700… Eu trebuia sa ajung pe Bogdanestilor si am ramas blocat in 700… Pe un drum de 15 min am facut 2 ore jumate..(am facut atat doar ca am trecut pe rosu si pe liniile de tramvai, stiu, nu e frumos:|)

 3. Andrei Ciocan

  A, la noi in Bucuresti e la ordinea zilei. Ajunge unul din Bucuresti la Constanta si pot sa nu ajung eu de la Otopeni in Berceni.

 4. @DTC Blocata si inecata 🙁 +

 5. Skywalker

  Nu se poate asa! Din Calea Girocului si pana la Decathlon am facut 80 minute cu masina (trebuia sa ajung la Ortisoara) si asta nu pe traseul clasic, de la Cardinale am ajuns in Modern, UMT, Demetriade, Frigului, Oravita, Borzesti, Campina, dr pe Armoniei, st tot Armoniei, dr pe Marginii (aia din spate Auchan, Hornbach) si st pe Stefan Procopiu pana in sensul de la Selgros.
  Hai ca pana la Cardinale am ajuns cumva… repede numai una ora de la alimentara Girocului.

 6. Passat B6

  Dupa ultimele ploi robu zice ca va candida la capitala acvatica a europei…

 7. @DTC, asa cum spune și Andrei Ciocan, în București zilnic e asa în majoritatea zonelor, la orele la care lumea se duce și se întoarce de la munca. Drum de 10 minute în mod normal, în traficul de dimineață și de seara în București durează de la o ora în sus. În zilele ploioase poți face și 2 ore pe câțiva km pe care ii faci în 15 minute în mod normal.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!