It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. Se aude groaznic muzica in masina.

 2. Cătă Gărdă

  MOOOOR cand ii vad la intersectia de la Mall ca, desi au doua benzi pentru stanga, ei vin si de pe a 3-a. Ii detest, dar in acelasi timp nu las unul sa treaca.. Cel cu Fabia din fata ta e mai slab de inger..

 3. @Ciupa: Stiu, Vico-ul nu mai reda clar daca muzica are un volum ridicat si mai ales daca melodia are mult bass, in masina se aude perfect, dar cand auzi pe camera ai impresia ca asculti un radio prost reglat din anii ’80. Cam asta ar fi un mare minus al lui Marcus 1.

  @Cata: Nici eu nu-i las, la fel si la pasaj la Jiul..nesimtitii iti taie calea cu nerusinare, folosesc metoda intimidarii, si cam da roade pentru cei slabi de inger. Deja mi-e groaza cand fac stanga acolo, ma uit mereu in oglinda din dreapta sa nu vina vreunul lansat precum taximetristul din video si sa ma rascheteze.

  • In Bucuresti sunt mult mai multi nesimtiti care fac stanga de pe obligatoriu inainte si le da roade nu numai cu cei slabi de ingeri dar si cu cei care au „tabla” mai scumpa si n-au timp de pierdut in service.

   Pentru astia si pentru cei de la 0.25 sunt de acord sa stea politia la panda. Adica vad pietonul, te vad si pe tine oprit pe sensul celalalt si tot nu opresc. Ma mir ca nu s-a gasit vreun „destept” in spatele tau sa-ti dea claxoane si sa te sicaneze apoi. Mie mi-a facut asa o „doamna” intr-o situatie similara.

 4. La 1:41, teoretic e prioritate de dreapta. Aia nu au cedeaza acolo.

 5. Este cedeaza, e pus recent. Destul de greu de observat, avand o inaltime mica, cam 1m

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!