It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

TimTrafic #2

Adăugat de TimTrafic
Raportează ca șters! 48

1. Nicio asigurare, nimic. Credeam ca se incadreaza pe una din benzile pt stanga, ea voia dreapta..si mai iese si la consum, nu a accelerat nimic. Tot ea cu gura mare, specific femeiesc!

2. Daltonist?

3. A semnalizat, s-a asigurat, l-am lasat, normal 🙂

4. Fetele, culorile le-ati invatat?

5. Mai rar asa ceva. Tot respectul pt doamna care curata murdaria lasata de caine

6. Celebrul verde intermitent

7. Biciclist..pe rosu si calare pe bicicleta

8. Pieton la maraton, pe trecere

27 comentarii

 1. diabolik79

  Esti spaima pietonilor si biciclistilor 🙂

 2. Vezi ca la 6 cred ca Golful era ramas in intersectie intrat pe verde, nu doar pe intermitent (ma iau dupa cum or oprit ceilalti la rosu (desi se trece si pe rosu acolo intr-o veselie).

  La 3 e mai interesant de ce a trebuit sa schimbe troleibuzul banda. 😐

  In rest no comment 🙂

  • Da, la 6, au verde. Se termina verde intermitent dupa care e verde pentru toti.

  • Probabil. Eu am vazut ca ceilalti se opresc (rosu) si el isi continua deplasarea (intermitent). Mda, ala cu 3-ar putea sa mai mearga 15m si avea loc liber

  • o intrebare. din ce mi-a spus tatal meu verdele intermitent este tot… intermitent si atunci cand este verde pentru mers inainte. Poate cineva sa imi spuna daca e adevarat?

  • @TeoL-is: Intrebare buna si interesanta… parca s-a mai discutat undeva pe aici, dar sincer nu mai tin minte unde 🙂

   Sa o luam logic. Presupunem cazul cel mai des intalnit si anume verde intermitent pentru virajul la dreapta. De asemenea sa presupunem ca acel verde intermitent e activ tot timpul indiferent de semaforul principal… si fac precizarea asta ca asa sunt majoritatea indicatoarelor verde intermitent pentru viraj la dreapta din Deva, insa in Timisoara ele nu sunt active in cele mai multe locuri decat cand e rosu la semafor si e rosu si la pietonii care traverseaza strada pe care e montat semaforul.

   Legea spune despre acel intermitent ca:
   Art. 59.(4) Când un semafor cu trei culori are o lumină verde intermitentă suplimentară, montată la acelaşi nivel cu lumina verde normală a semaforului, sub forma unei săgeţi verzi pe fond negru, cu vârful spre dreapta, aprinderea acesteia semnifică permisiunea pentru vehicule de a-şi continua drumul în direcţia indicată de săgeată, indiferent de culoarea semaforului electric, cu condiţia acordării priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor care au drept de circulaţie.

   Acum sa luam si ce ai zis tu… sau tatl tau: „din ce mi-a spus tatal meu verdele intermitent este tot… intermitent si atunci cand este verde pentru mers inainte.”

   Verde plin doar pe directia inainte presupune un indicator aditional sub acel semafor sau o sageata pe el care sa indice ca se refera doar pentru directia inainte sau sa fie deasupra unei benzi care are obligatoriu inainte. In orice alta situatie, acel semafor se adreseaza tuturor celor care circula pe acel drum, el aplicandu-se pe toata latimea drumului.

   Daca acesta este cazul si semaforul este unul singur pentru toata latimea drumului indiferent de directia de deplasare iar langa sau sub el este si un verde intermitent spre dreapta sunt urmatoarele situatii:
   – semafor rosu + verde intermitent la dreapta => cand virezi la dreapta trebuie sa dai prioritate tuturor celor cu drept de circulatie, adica tuturor care au verde, indiferent de unde vin. Probabil ca situatia asta era clara si pentru tine.
   – semafor verde + verde intermitent la dreapta => ai drept de circulatie prin acea intersectie indiferent de intermitent. In cazul in care te intersectezi cu altcineva care a intrat pe verde se aplica prioritatea de dreapta. De ce zic eu ca e asa si il contrazic pe tatal tau? Pentru ca atat verdele plin si verdele intermitent ti se adreseaza. verdele iti da dreptul de circulatie iar verdele intermitent iti spune ca poti sa virezi dreapta daca acorzi prioritate celor cu drept de circulatie. Sunt curios cum interpreteaza cineva ca ar trebui sa isi acorde sie-insusi prioritate.:D Cu alte cuvinte tu care intri pe verde intermitent trebuie sa il lasi pe cel care face stanga pe verde sa treaca, dar la randul lui el trebuie sa iti dea tie care treci pe verde prioritate de dreapta. Intrucat tu nu poti trece decat o singura data, daca el trece primul nu ti-a cedat trecerea pe prioritatea de dreapta, daca tu treci primul, nu se mai pune problema de trecutul inca o data pe verde intermitent, deci totul e bine 🙂

   Sper ca nu am fost prea confuz, si daca am fost, voi repeta pe scurt: verdele intermitent nu bate verdele plin daca verdele plin ti se adreseaza.

  • Multumesc pentru explicatie. Apreciez timpul acordat 🙂

 3. AugustinTM

  La prima faza, cel cu peugeot de Arges, crede-ma, ies aproape in fiecare zi de pe acea straduta, iar vizibilitatea in dreapta e aproape egala cu 0. Si eu uneori mai ies din scurt, dar bineinteles o calc. Iesi odata de pe acea strada sa vezi :D…. bine, asta nu il scuza cu nimic pe domnul care putea macar sa calce acceleratia aia.
  +

  • Poate ai dreptate, ce-i drept, n-am iesit de acolo niciodata 🙂

  • Problema e ca era o doamna nu un domn….se explica multe >:)

  • Si daca nu ai vizibilitate, iesi direct pe banda 1? Era normal sa nu taie benzile.
   Iesea frumos pe b2 (mai ales ca avea dubita care o ia la stanga), si abia apoi semnaliza dreapta si se asigura in oglinda ca se poate incadra pe b1.

 4. toboalpha

  Ala cu mondeo isi dadea check in la semafor ? :)))

 5. la 2:10 e filmat în Romania? E prima oară când văd așa ceva…..

  • Da, in Timisoara–uite chiar aici–> https://goo.gl/fp33R5 😀

  • AugustinTM

   Eu de fiecare data fac acest lucru, chiar si tovarasii pe care ii stiu fac asta. Si am ce aduna de la un amstaff :)), ma duc cu punga de lidl la mine, nu cu punguta…. crede-ma :)). Singura problema e ca nu gasesc cos special pentru asa ceva.

  • legea spune ca daca NU faci asta, poti primii amenda de 1 000 RON. Bine, ea saraca lege spune, dar cine o aplica? 🙂

  • theluckyone

   tot respectul pentru doamna de varsta a treia !!! eu in Bucuresti nu am vazut niciodata pe cineva facand asa ceva… si dimineata cand ma urc in masina fac slalom printre cacati de caine 🙁

 6. La 8 faceai intrecere, care sa ajunga primul la trecere, tu sau pietonul 🙂

 7. OBSERVATOR

  1. Presupun ca ai aflat ca in AG se lua permisul pe oua intr-o vreme……pare sa fie una dintre posesoarele de astfel de permise 🙂 (nu glumesc)
  2. Am asistat la o faza identica, ba chiar pornise si s-a oprit dupa 3 metri. Omul vorbea la telefon……(noroc ca ma aflam pe o alta banda)
  3. Orice om normal, procedeaza intocmai.
  4. Desigur ca le-au invatat, numai ca vine o perioada pe luna, in care toate par rosii. Este asadar greu de decelat intre iluzie si realitate….
  5. Idem pct. 3
  6;7;8 – 🙂

 8. vai ce gajaie difuzorul ala :)))

  • Ma repet iar..camera inregistreaza f prost melodiile, daca volumul e mai ridicat, se aude groaznic pe inregistrare

  • Nu ca ar avea legatura cu filmarea sau cu discutia insa 2 greseli gramaticale din 3 cuvinte scrise…sunt foarte greu de trecut cu vederea :))

  • Leon, profesore, ia spune care sunt greselile? Un pleonasm si o virgula pusa aiurea..extraordinar, iti dai seama?!

  • Virgula n-am vazut-o din prima insa o trecem la caiet. Faptul ca nici dupa ce am scris nu ti-ai dat seama ma face sa cred ca nu a fost greseala ci pur si simplu nu poti.

   Ca sa nu fi trait degeaba iti spun ca verbul ” a repeta ” nu are diateza reflexiva, ca doar nu te repeti pe tine, ci repeti ceva spus anterior. Ca urmare, forma corecta este ” REPET ….”( fara ” ma ” ).

   Bine macar ca pleonasmul l-ai identificat singur 🙂

  • Of of, Leon, Leon..asta e un site de clipuri din trafic, nu e gramatictube.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!