Tipic romanesc

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 41

ATENTIE , Limbaj licentios!

-depasiri fara sens, depasiri la limita, nu cred ca e cazul sa specific asta dar: obiectele sunt mult mai aproape decat par!

-nu am apucat sa-l claxonez pe coleg deoarece eram in pat cand s-a intamplat.

90% din faze sunt intre BRASOV SI SIBIU DN1.

6 comentarii

 1. Se simt inferiori sa stea in spatele unui camion.
  Tin minte acum cativa ani, eram pasager in spate, la volan un prieten si in dreapta unu care era la scoala de soferi, pe maginificul E85, un camion s-a dat de pe acostament pe banda sa ia curba, cred ca in zona la Cosereni, cel din dreapta nervos ca ia uite ba nu se da asta din drum, iar cand s-a dat pe acostament camionul i-a aratat m#ie pe geam, cand l-am intrebat de ce a zis ca „daca nu se muta pe banda 1”.
  Dupa ce a luat permisul cu greu atunci, sunt vreo 3 sau 4 ani, acum vreo saptamana a intrat cu masina in gard la un magazin, si mai sa dea vina pe gard ca era acolo.
  Consider ca soferii astia si majoritatea care se cred zmei, sunt la fel ca tipul asta, exact la fel.

  • Trist este ca noi suntem injurati desi salvam vieti in fiecare zi, pe langa asta viteza mea este de 90km/h , nu merg ca altii „la consum” dar se pare ca nu-i suficient.Din cauza nesimtirii majore din traficul nostru am renuntat sa-i mai ajut la depasire cu semnal dreapta, din 10 pe care-i ajutam daca 1 imi multumea , era bine…. Ma simteam ca si cum am o obligatie sa-i ajut…. de atunci am renuntat. Fiecare se descurca pe barba lui!

 2. Stii, tu spuneai ca nu este ok sa uitam sa fim oameni, adica sa fim buni unii cu altii. A fi om este o alegere constienta , aleg sa fac binele chiar daca celalalt nu imi rasplateste binele facut, ba dimpotriva…. ma si blameaza. Si eu am avut o revolta cam ca a ta, apoi am revenit la ceea ce fusesesm , adica am ales sa fiu buna, indiferent cum mi se rasplateste. Si vreau sa spun ca acum sunt mult mai linistita la volan si faptul ca nu astept sa mi se intoarca binele ma relaxeaza complet. Poti sa incerci, poate esti curios cum functioneaza chestia asta. Mie mi-au ramas in suflet anumite fapte ale tale , m-au impresionat si mi-ar parea rau sa alegi indiferenta in locul omeniei, mai ales ca ai nativ insusiri frumoase. Drumuri bune si frumoase sa ai !

 3. Robert_rut

  La 1:05 am patit si eu identic cu un Tir-ist.Chiar nu inteleg de ce l-ai claxonat,omul a semnalizat(nu stiu daca cu 50 de m),s-a dat inafara drumului chiar… si 3.Aveai liber pe contrasens,il puteai depasi.Chiar sunt cutios gandirea unui sofer de tir.De ce l-ai claxonat!?.

  • Excalibur

   Linia continua in dreapta nu iti spune nimic? Mergi si preda permisul daca chiar nu iti dai seama care e problema. Oprirea este interzsa cand marcajul din dreapta este continuu, poate doar daca ii sarea vreo roata sau altceva, altfel nu ai de ce sa opresti acolo.

  • Robert_rut

   Daca ai o problema urgenta (o pana,ti se strica masina,lesina ala din dreapta,faci pe tine etc.) si e linie continua inca 15 km(ex) tu vrei sa spui ca nu opresti? Doar ca e linie continua? Iar va dati mai catolici decat papa:))?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.