Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Tipologii de idioti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 30

Vreo 4. Clip necenzurat.

Am observat ca toate tipologiile sunt reprezentate de soferi de masini nemtesti… Coincidenta?

5 comentarii

 1. fara idioti telefonaci la ureche? 😆

  • Vaca de la final era cu telefonul in mana… nu vorbea inca, in tinea in dreapta probabil inca nu raspundea colega de grajd 😀

   Oricum, aia nu ma deranjeaza daca semnalizeaza si se asigura… din punctul meu de vedere treaba lor ce fac in masina atata timp cat nu ma afecteaza.

  • Eu nu-i inteleg pe astia de fel… In ziua de azi, cred ca pana si Lada are bluetooth… De ce trebuie sa vorbesti cu telefonul in mana, eventual si tinut in podul palmei „orizontal” in fata gurii ca si cum ai avea reportofon… WTF?!?!

  • @Eric: pentru ca termenul de „smartphone” inseamna ca telefonul e mai destept decat proprietarul lui.

   Niste exemple:
   – se sta la coada la unele magazine unde se pot plati facturi cu orele… timp in care cei care stau la coada sa plateasca factura primita pe hartie folosind cash il folosesc sa se dea pe Facebook. Desi puteau in cel putin 3 feluri sa plateasca factura cu cardul pe internet de pe acel telefon in 5 minute… hai 10 daca esti analfabet.
   – casele de self-checkout de la magazine sunt absolut intotdeauna libere (chiar si cele cu plata cash, cred ca o data am stat putin sa astept sa se elibereze o casa de genul asta), dar e coada pana pe raioane la casele normale. Stiu magazine la care au scos casele self-checkout pentru ca nu le folosea nimeni. Unele lanturi de magazine te lasa sa scanezi si sa platesti pe telefon fara sa mai stai la casa… dar aici deja cer prea mult.

   Ce asteptari sa mai avem ca stiu sa isi conecteze telefonul cu masina? Ma indoiesc ca stiu ca telefonul ala poate asa ceva 😀

  • Ok, am inteles – never underestimate the predictability of stupidity… 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.