It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Toaletarea drumului la olteni

Adăugat de Tibike
Raportează ca șters! 33

1. Tăiatul ierbii pe E574 cu autospeciale, pe contrasens, fără presemnalizare. (Știu, am depășit cam aiurea, turmă-style.)

2. Împrăștierea prafului de lângă bordură se face mai eficient circulând pe contrasens.

Bănuiesc că le e mai la îndemână să scoată capul pe geam ca să vadă ce operează, decât să se uite în oglinda specială dedicată supravegherii instrumentelor.

5 comentarii

  1. Daca erau pe acelasi sens cu tine se schimba ceva?

  2. Dezamagit. Am crezut ca fac toaletarea cu capre priponite…

  3. +
    la viteza cu care se deplasa, sa stiti ca toshy are dreptate.

    Mihai Soare (FB), simpla curiozitate: cu ce te afecteaza daca stii sau nu unde se petrece actiunea ASTA (desi e mentionata in clip 😉 ) ?

  4. @toshy & @xyz – Legile fizicii dictează că e o diferență între distanța de frânare dată de un obiect care se depărtează și cea dată de unul care se apropie. Nu mi se pare normal să nu fie presemnalizați dacă execută lucrări pe drum european, indiferent în ce sens circulă; în cazul de față era suficient un muncitor per pedes cu vestă la 100m în fața lor pe acostament care să dea din mână și nu mai puneam nimic aici. M-a deranjat lipsa presemnalizării mai mult decât sensul în care circulau.

  5. Tibike, ai perfecta dreptate in legatura cu presemnalizare, ceea ce am spus si eu si toshy e ca, la viteza cu care se deplasa, nu prea conta daca „venea” sau „se ducea” 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!