It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cu de toate prin TM

Adăugat de ingfrancisc
Raportează ca șters! 44

Atentie, contine si urme de limbaj licentios!

3 comentarii

 1. Ultima faza e o facatura! RETIM a spus ca nu mai face de astea.

 2. Pinzariu Teodor

  Nu vreau sa ii iau apararea doamnei de 50+ de ani, dar cel mai probabil a iesit din parcarea de la McDonalds, si din pacate, la ore de varf este imposibil sa iesi din parcarea aia si sa te indrepti catre Sagului/Martirilor fara sa incurci traficul sau sa faci ce a facut ea.

  Ca sa explic, daca vrei sa iesi pe iesirea aia si sa mergi spre Sagului, trebuie sa te incadrezi direct pe banda pe care te aflai tu, altfel esti fortat sa faci dreapta, si fie dai o tura pana in Complex ca sa te intorci pe Cluj si sa virezi de acolo spre Sagului, fie te bagi in parcarea de langa Mc, si incerci sa te intorci pe Aries. Ocolul prin Complex e lesne de inteles de ce e de evitat, iar la ora de varf, sa incerci sa te inscrii din parcarea respectiva pe Aries pe directia Spitalului e aproape imposibil fara sa blochezi benzile care merg in complex pana i se face mila cuiva sa te lase sa te inscrii in trafic.
  De asemenea si incadrarea direct pe banda autorului e imposibila la ore de varf pentru ca e flux continuu de masini pe benzile alea.

  Eu chiar azi am facut ocolul prin Complex tocmai pentru ca era ora de varf si nu aveam alta sansa, dar in cazul meu, eu chiar nu ma grabeam nicaieri.

  Parerea mea e ca acolo e o mare problema de logica in fluidizarea traficului.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!