It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Toate intr-un singur drum

Adăugat de Liciu
Raportează ca șters! 47

ATENTIE!!! Contine limbal vulgar!!!!!

14 comentarii

 1. restulecancan

  cate carute pe european am vazut si cate am sa mai vad … de-as primi un eurocent pt fiecare … stiti vorba aia :))

 2. Dupa primele 2 injuraturi am zis ca esti din Alba,inconfundabil acel accent..

 3. @Gicu . Sunt din Alba, dar de la 2 ani stau in Campia Turzii..

 4. Am vazut si o sa mai vedem carute pe drum european … Acesti carutasi nu au drumuri alternative pe care sa se deplaseze deci nu au de ales… Le ramane doar sa isi semnalizeze bine atelajul si sa isi faca o cruce mare inainte sa plece.
  Nu uita ca pentru marea majoritate a celor car folosesc aceste mijloace de transport reprezinta singura sursa de venit. Reprezinta o problema mare carutele dar trebuie sa vedem realitatea.
  Atitudinea ta lasa de dorit…

 5. specie de meltean care pute a branza

 6. + pentru ca nu sunt atat de pudic. Si-mi place si accentul… 🙂

  Pe de alta parte zici ca n-ai mai vazut in viata ta caruta pe drum national sau european… 🙂 Parca esti ziaristul ala englez care s-a documentat si a aflat el de ce a ajuns carnea de cal romaneasca in Anglia: pentru ca in Romania din 2007 legea interzice carutasilor sa mai circule pe DN si E, asadar taranii romani si-au abandonat caii, care au ajunds in abatoare. Si magarii. 🙂

  Am lesinat de ras cand l-am citit in The Sun. Ala nu stie cum se respecta legea in Romania si credea ca, gata, de 7 ani noi nu mai avem carute si nici cai … 🙂

 7. Să vezi ce-ți bagi tu p**a în mă-ta atunci când, claxonându-l de la 10 metri din spate, calul se sperie și sare în fața mașinii tale. Cu tot cu căruțe și căruțași.

 8. ti-am dat + pentru faza cu ambulanta, insa daca ai fi mai linistit ar fi mai bine atat pentru tine, cat si pentru pasagerii tai

  si Andrei Ionita are mare dreptate: nu numai ca nu e recomandat sa claxonezi caii (precum ai facut tu), dar nici sa accelerezi (turezi) brusc motorul iar depasirea trebuie facuta cat mai larg.
  intr-un cuvant, nu trebuie sa sperii calul ca poate iesi foarte urat.

 9. @xyz Poate ca din film se simte ca sunt agitat, dar nu prea ma exteriorizez.. Cred ca eram somnoros si deaia am vorbit asa urat..
  Despre depasire, am lasat ceva loc intre mine si caruta..

 10. @keloo Inteleg ca nu au, dar s-a facut coloana din cauza carutasului..
  Asta cu atitudinea nu stiu ce sa zic, daca opream sonorul probabil ca nu aveam atata ‘-‘ … 🙂
  O sa pun clipuri in care sunt extrem de calm 🙂

 11. @Liciu – normal ca se face coloana, ca doar e caruta, nu Ferrari 🙂

  Stai linistit, si nu taia sonorul. Pai tocmai asta e farmecul… 🙂

 12. verdenpom

  xyz, lasal naibii de cal, chiar i-as dori omului sa ii zboare calul de inapt ce e, iar liciu vezi ca peste un an ai sa faci un avc de secole, mai usor cu cafeaua si cu nervii, apuca-te de fumat sau ceva preocupari extracuriculare gen dat la sapa, raschetat parchetul etc doar sa iti mai eliberezi din stres

 13. Mr. Danutz

  Se spune ca incepatoriilor nu li se mai dau acele semne de exclamare de pus in geam ci li se vor da numere de Alba. (e doar un banc referitor la soferii din Alba – no offence)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!