Toate intr-o singura zi pe o distanta de cca 200 km

Adăugat de Marius
Raportează ca șters! 36

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

12 comentarii

 1. Salbatici……..dar nu prea inteleg ce spuneai !

 2. La 1:02, pentru mine nu ai procedat corect. Omul vine de pe drum fara prioritate, de sub pod si are douazeci de metri banda de accelerare, la cum ai venit tu, nu i-ai dat nicio sansa sa intre corect, ori te duci tare(eu n-as face asta), ori incetinesti, lasa-l si pe el sa traisca.

  • Omul incerca sa accelereze fara apasarea pedalei de acceleratie – in mod normal, avea loc si timp sa se incadreze fara probleme.

  • In mod normal ii dai talpa daca tot vrei sa te bagi . eu numi fac probleme sa ii dau pana aproape in limitare (6500 rpm) daca sunt in astfel de situatii , desi prefer sa franez si astept sa treaca .

  • @heto86 Daca omul vine de pe un drum fara prioritate, are un „Cedeaza trecerea” in fata si putin mai incolo o terminare a benzii de circulatie, marcaje pe jos etc. ce trebuia sa faca?

  • @Gelu86:

   Omul vine de sub pod, are banda de accelerare si e posibil sa se bage. Ce fac eu?
   1. pastrez viteza ca am prioritate si daca facem poc e vina aluia.
   2. reduc, preventiv, viteza si ii dau timp sa intre in siguranta.

   In situatia asta cand eu il vad de la 100 de metri ca se baga pe banda de accelerare, incetinesc, nu ma duc cu 110 inainte ca am prioritate si cruise-ul setatat, ca poate se baga si se intampla ce am vazut in filmulet.

  • Eu eram pe drumul cu prioritate, in consecinta, el era obligat sa-mi cedeze trecerea. Nu cred ca cineva care circula pe un drum cu prioritate are obligatia de a accelera sau de a reduce viteza pentru a permite intrarea de pe un drum secundar a altui participant la trafic. Nici nu are obligatia de „a da o sansa sa intre corect” celui care are „cedeaza trecerea” sau „stop”. Imi recunosc vina, (incalcarea liniei continue), dar nu a fost o optiune a mea, am fost fortat de cel cariua nu i-am acordat sansa de a intra corect.

  • heto86 observ ca nu ai nimic de remarcat in privinta comportamentului celui de pe drumul secundar. Iti recomand cu caldura o lectura, poate plictisitoare pentru tine, dar merita efortul. OUG 195. O sa afli cu surprindere cine ce obligatii avea in acea situatie. Daca ceea cea ce aia afirmat se reflecta in stilul tau de condus( adica analizarea diferitelor situatii din trafic cu ignorarea prevederilor OUG 195), ar fi bine sa circuli cu bicilcleta. E mai simplu si mai sigur.

  • @heto86
   Ref: https://www.trafictube.ro/toate-intr-singura-distanta-200/#comment-437397
   Eu altceva am intrebat, cu referire directa la cel care venea de pe drumul cu „Cedeaza trecerea” 😉 In locul unui poc as prefera varianta nr. 2.
   P.S. Ca idee, in cel mai rau caz daca tot s-a bagat asa fara sa ia in seama tot ce inseamna semnalizarea rutiera de la fata locului si probabil fara sa se asigure ca vine cineva pe drumul cu prioritate … atunci trebuia s-o calce serios astfel incat sa nu forteze autorul sa reduca viteza, sa franeze de urgenta, sa evite pe sensul opus sau sa faca o depasire peste linia dubla continua.

  • In caz de accident la viteza din clip, ultimul lucru care o sa te mai intereseze este cine avea prioritate si cine ce obligatii avea. Nu zic ca ala nu s-a bagat ca vita, dar de la tine nu am vazut niciun moment de franare, desi era clar ca ai anticipat ce va face, daca avea in gand sa intre dupa tine se vedeau stopurile de frana de la 1:05, acolo e frana din partea ta, si nu pentru ca nu ai avea prioritate, ci pentru ca e viata ta si a persoanei din dreapta in joc.

 3. @Marius 0:07 Se pare ca l-a cam durut in cot de claxon, tot s-a infipt. 1:04-1:07 Tipul s-a aruncat direct pe drum, nu l-a interesat semnalizarea rutiera si nici macar n-a tras ceva mai serios, insa depasirea aceea si mai ales acolo a fost riscanta.
  1:22, 1:44 Amandoua sunt depasiri de luat permisul.
  +

  • Discutam dupa in masina, puteam sa imi contiuni deplasarea pe banda mea sai ma loveasca, nu m-ar fi durut, tabla se indreapta, dar nu cred ca merita sa-ti strici ziua din cauza unui dobitoc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!