It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

13 comentarii

 1. Darth Vader

 2. Nu cred ca ai nimerit corect vre-un pret pentru masinile alea! E bine ca incerci totusi…

 3. @@@edi10000 pe ce te bazezi cand faci afirmatia de mai sus? Nici tu nu prea ai nimerit pe la orele de Limba Romana

  @@@@Marian Ilie Pai eu nu stiu de unde ai mai putea sa cumperi un 360 Spyder sau un Gallardo generatia precedenta de noi…am pus preturi de pe mobile.de

 4. Ok, dar care e ideea clipului?

 5. siegfried

  M3-u era la vanzare acum ceva timp, „cunosc” proprietaru , in curtea lui e showroom BMW 😀

 6. @siegfried cry e mare fan BMW…RESPECT
  @ Mituc…fiecare clip trebuie sa aibe o idee?
  E o reclama vestita la mastercard…https://www.youtube.com/watch?v=hwNXn-MhDWw si ma gandeam ca domnul de la sfarsit de topaie vesel poate e mai fericit decat multi proprietari de astfel de masini…asta era ideea

 7. Daewoo Tico SL – incepand de la 3300 Ron

 8. Me peewee pe Cry. La BRD academiei eram pe ultima banda (inainte sau stanga) si mergeam… inainte, el in dreapta mea (obligatoriu inainte) si vroia stanga.

  Era sa-i ondulez portiera si aripa, tot el cu gura mare. Dupa ce a aruncat o privire si s-a convins ca e un dobitoc si a vazut ca eram 5 oameni in masina pusi pe scandal, a tacut malc. Cand sa plec, el tot spre mine venea.

  L-am mai intalnit odata pe contrasens pe langa Mall Vitan. Eram tare hotarat sa-i umblu si pe la capota.

  Are o problema indiferent de masina, un tacanit intre volan si scaun. A treia oara nu mai are noroc, ii fac pit maneuver.

 9. Slab. Sa dai o tura prin TM, prin preajma strazii loga + parcul rozelor. 😀 Acolo vezi masini de masini. :)) Cunoscatorii stiu de ce… manca-ti-as.

 10. DTC alea cu numere de Germanica nu se pun :)).
  Eu nu prea am drumuri prin zone luxoase…Merg prin Berceni, Rahova, Pta Alba Iulia, salajan

 11. https://www.youtube.com/watch?v=xrdL_iC6QPk
  Adevarat alta tara…dar si alte preturi
  Calitate video superba + filmari la fel

 12. Boogyman- eu cred (si stiu) ca am folosit corect limba romana. In schimb, tu nu cunosti preturile masinilor pe care le filmezi. Unde ai vazut tu Ferrari 360 Spyder la 50.000 euro cand un Bmw seria 5 incepe la pretul ala? Ca sa nu vorbesc de Lamborighini la 60k euro sau Audi A8 la 50k.

 13. Chiar nu vreau sa stau aici sa fac educatie DAR….edi niciodata nu se scrie vreun/vreo cu cratima http://www.dictionarroman.ro/?c=vreo) .

  Daca citeai mai sus vedeai ca am specificat ca acele modele 360 spyder/ gallardo etc NU se mai produc prin urmare pretul lor este pentru SH iar preturile le-am luat de pe http://www.mobile.de Nu ai cum sa pui pretul de nou al unui model care nu se mai fabrica de 10-20 ani. Sunt modele al caror pret a crescut in timp un 300 SL costa in anii ’50 probabil echivalentul a 50k iar acum unul este 500k. Get it?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!