Doi tolomaci si o depasire – close call

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 113

Sau cum sa ranesti/ucizi oameni nevinovati.
Dubistul depaseste pe linie continua iar cel cu Fordul nu are oglinzi si nici semnalizare.

Geotag : http://goo.gl/BASUJe

************

Preluarea fara mentionarea sursei (TraficTube.ro) este interzisa!

12 comentarii

 1. Daca nu te duce capul plăteşti dar să nu implici şi pe altul nevinovat. 🙂

  • Amandoi erau vinovati in cazul de mai sus, in caz de poc. La viteza de deplasare, urmarile nu ar fi fost usoare pentru nicicare.

  • @gamaraan, ba pardon, vinovat era cel cu Ford, neasigurare la efectuarea manevrei de depasire. Nu prea conteaza cat avea duba in situatia asta, vina cea mare e a Fordului.

 2. Niste idioti, dar oricare ar fi viteza te uiti in oglinda ca nu sti de unde unde apare „Schumacher„…. eu spun ca oricum cel cu Fiesta era vinovat pentru neasigurare la depasirea altui vehicul.

  • Da, dar daca dai de un motociclist / bolid care are 200+ ? Tu cand te uiti in oglinda nu il vezi, iti muti privirea in fata si te bagi in depasire. Cand sa incepi depasirea e deja langa tine.. 🙂
   Sa nu mai zic ca dubistul a inceput depasirea pe linie continua (dupa cum se vede) iar in spatele meu mai era un peugeot.

  • Da, ce-i drept 🙂
   Eu ma uit tot timpul in oglinda, deaorece am patit inainte de Alesd, jud. Alesd, cand m-am uitat in oglinda vedeam venit o masina mai tare dar era la distanta mare, iar eu ( recunosc ) in momentul depasirii aveam 130-140 km/h si depaseam un tir+un citroen c1 mic…. Nici nu m-am bagat bine ca aud claxon in spatele meu, ala era deja cu o roata pe acostamentul din stanga ( de parca ar fi avut loc, numai sa arate ca el e miezul )…. am facut depasirea, iar dupa aceea a calcat-o ca in 3-4 secunde nici numai deosebeai ce masina era…. Pe putin 180-190km/h…. era un septar 740i 😀

  • jud. Bihor…. auzi la mine Alesd, jud. Alesd.

 3. eu nu vad nicio depasire pe linie continua….

  • Se deduce.. Daca de la iesire din localitate pana unde ne aflam noi a fost linie continua, oare pe unde o fi depasit? In fine.. Din punctul meu de vedere ambii sunt idioti.

 4. Nu conteaza de unde a inceput ala depasirea.In caz de accident in zona fiestei era voie sa depaseasca.Iar ca avea viteza peste cea legala nu mergea.Clar fiesta tolomac putin spus.Celalalt un simplu grabit.

 5. Am pățit aceeași faza în Germania. Eu aveam aproape 200km/h și m.am asigurat temeinic înainte sa schimb banda, dar în cinci secunde m.am trezit cu imaginea unui far lângă umărul stâng. Fără urmări….dar var m.am făcut. Și dacă eu aveam aproape 200 km/h, celalalt cât pana mea avea!?? 300km/h?

 6. Mail la aia la firma ai bagat ?
  Dim partea me 2 paleme cu piciorul peste cap sa-i aisa figurile de dubist cu depasiri kilometrice.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!