Tot el comentează – București [14.08.2020]

Adăugat de Andrelinio
Raportează ca șters! 53

+ un nesimtit care trece pe rosu ( dupa ce fenteaza coloana )
+ un taximetrist care incurca circulatia ( in loc sa se dea mai intr-o parte )


Atentie: Contine limbaj obscen !

5 comentarii

 1. La prima ai avut dreptate, la a doua ai dat-o in balta ; NU STIAM ca trotuarul e pentru vehicule (+ ca nu pare sa fie un semn de oprire interzisa).

  • Legal:
   – Este interzisa stationarea pe portiuni de drum cu o latime mai mica de 6m (un logan are undeva la 180cm latime, iar pe acolo este vizibil ca nu intra 3 loganuri in paralel)
   – Este interzisa stationarea in dreptul cailor de acces care deservesc proprietatilor alaturate drumurilor publice

   Moral:
   – Avea loc pe straduta aflata la 10m mai in fata, fara sa mai incurce traficul, dar precum a spus si cel din video, „cioara proasta” la care mai adauga taximetrist (marea majoritate sunt exact precum cel din video)

 2. Cocalarul ala cu C-ul mergea lovit din plin, ca ti-a intors in fata si nu aveai de unde sa stii ca el intoarce in intersectie in fata ta…

 3. Eu n-am norocul sa prind unul care face stanga asa la semafor…trebuie sa repar aripa stanga fata (lovita in parcare…hit and run…evident…cu camere…pe politie o doare la basca…nu s-a sinchisit sa ceara inregistrarile…proprietarul camerelor nu a dorit sa le dea)…dar pana la urma tot il prind eu un prost…

  • Intersectia din filmare este Liviu Rebreanu cu Campia Libertatii.
   Ceea ce apare in filmare se inampla tot timpul in intersectia aia, asa ca daca vrei cu adevarat sa repari aripa aia, treci de 3-4 ori prin intersectia aia si e imposibil sa nu rezolvi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!