Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Prețul inițial a fost: 349,00 lei.Prețul curent este: 319,00 lei.

Vezi detailii

Tourer Traffic #4

Adăugat de alecsandes
Raportează ca șters! 44

O nouă compilație cu pățanii din trafic.
P.S. La rondul din Colentina, putin am tras situația la extrem, însa nesimțirea unor șoferi care sunt tare în gură mă enervează extrem.

7 comentarii

 1. Bun clipul!

 2. Nu prea le ai p-astea cu giratoriile……mai intreaba si tu…….Cu incadrarea, hai treaca de la mine…. dar cu prioritatea in sensul giratoriu…..si schimbatul de benzi

  • El chiar crede ca are dreptate, mai si dojeneste oamenii. Am mai vazut un clip tot aici in care foarte multi isi bagau P*** in benzi, pentru ei marcajele de traiectorie conteaza… trist

  • alecsandes

   Salut!
   Acest rond are niște desene pe asfalt, unii zic că sunt relicve de la strămoșii noștri, homo educatus.
   Ei, aceste desene arată că, Banda 4 – obligatoriu stânga, Banda 3 – Înainte și stâga, Banda 2 – Înainte și Banda 1 – Înainte.

 3. Esti prea agresiv!

 4. radumanea1

  La rondul de la Colentina, (Doamna Ghica), cred ca te refereai la tine cu incadrarea. Tu, care erai pe banda de stanga vrei sa mergi inainte si te iei de cel care este incadrat corect. Iar cu opririle astea in fata lor, sa le faci morala, iti va merge pana se da o ceafa lata jos la tine. Lasand la o parte faptul ca nu intotdeauna ai dreptate.

 5. Vezi ca banda aia in rond la Doamna Ghica chiar face stanga.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.