It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Tradus si adaptat

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 54

Degeaba esti smecher, intotdeauna poate apare un smecher mai mare decat tine 🙂

18 comentarii

 1. Are numele de Bucuresti, trebuia sa te astepti la asta.

 2. numere* pardon

 3. mârlănii de mitic! da și de ăștia de alba mi-e rușine: de șase ani în cluj și unul din lucrurile învățate e că ăștia de alba sunt șofei slabi.
  oricum nu atât de slabi ca ăia de la bucale.

 4. Nu e neaparat sa fii de Bucuresti. Poti fi din Cluj si sa ai masina in leasing si numar de B.

 5. Eu am numar de Bucuresti, nu-mi aduc aminte sa fi fost claxonat de vreun „taran”.

 6. bucurestean tipic.e46 leasing nu cred

 7. dust_off_3

  acolo sunt 2 benzi pentru la dreapta, 1 banda pt inainte, 1 banda pt inainte si la stanga si 1 banda pentru la stanga:D
  aproape totdeauna cand ma aflu pe prima banda de mers inainte se gaseste cate un destept sa depaseasca toata coloana si sa mearga inainte de pe banda de mers la dreapta…

 8. Fara sa intru in vreo polemica, daca e linie discontinua cei care se incadreaza pentru inainte dupa semafor o fac legal. Daca nu vrei sa ii lasi sa te „faca” e o alta poveste.

 9. @dust_off_3 In final asa este, dar pana sa virezi usor stanga spre Pta. Cipariu, mergi un pic inainte 🙂 Fac precizarea pentru a nu se intelege ca se vireaza pe prima la stanga, pe langa fosta Casa Invatatorului, unde este sens unic.
  Deja faza devine prea clasica, am postat mai multe clipuri pe tema asta, n-am vazut sa ia cineva vreo masura: amenzi, permise ridicate, stalpisori de delimitare, parapeti de beton, alte sugestii pentru autoritati? 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=zj_t_9oso28
  http://www.youtube.com/watch?v=KOYzf_NdyIY

 10. Super-tare faza cu smekerii aia 2, ce m-ai amuzat :)))))
  +1

 11. Vaaai, acolo sint doua benzi de dreapta si vin „marlanii” de Bucuresti si se incadreaza aiurea…vaaai. Sint doua benzi de dreapta ca stii tu, ca locuiesti in Cluj, dar „bucuresteanul tipic” nu vede nimic pe jos (ar trebui sa fie vreo 3-4 inainte de semafor…vizibile!) si nu are de unde sa stie ca e incadrat prost. Presemnalizare pe table d’alea mari si albastre aveti? Sa nu-mi spuneti ca nici d’aia?!
  Aceeasi problema, n-avem presemnalizare, n-avem sageti pe jos cum ar trebui sa fie (asa, ca prin tarile din UE) da’ ii aratam pe altii cu degetul…

  Acum pe bune, ce vina au oamenii aia ca voi desenati sagetile pe jos cu acuarele pe care le spala ploaia. Ce vina au aia ca desenati _doar doua sageti la 10m de semafor_ de parca ar fi 100 de masini in tot Clujul? La fel, ce vina au ca nu e o tabla d’aia mare si albastra inainte de intersectia respectiva?
  Ia faceti voi acolo presemnalizare corecta si pe jos si pe stalpi si sa vedem dupa aia, tot asa se greseste?

 12. @ohyeah Daca te uitai un pic la cele doua clipuri de mai sus, poate jumatate din comentariul tau nu te mai oboseai sa-l scrii.
  Sageti exista si inainte si dupa semafor, destul de vizibile, tabla cu presemnalizare a fost pusa si ea. Unde vezi tu ca m-am referit la „marlanii” de Bucuresti, la “bucuresteanul tipic” sau am amintit ceva legat de cei cu nr. de B?
  Din nou, daca te uitai la video-uri poate remarcai ca am filmat mai multi smecheri cu nr. de CJ, decat soferi cu nr. de B, pentru ca sensul clipului n-are nicio legatura cu cei cu nr. de B. Imi pare rau, s-a nimerit sa fie el de data asta.
  Ca sa fiu scurt, este un fenomen permanentizat aici la Cluj in pta. Baba Novac, dar de data aceasta un smecher care statea strategic in dreapta mea la semafor, pregatit sa ia „startul”, a fost tras in piept de altul care venea lansat de pe prima banda de viraj dreapta.
  Te rog remarca diferenta dintre modul de a lua fata fara jena si modul in care procedeaza cei care realmente se incadreaza gresit: semnalizeaza, asteapta sa-l lase cineva, nu forteaza intrarea (vezi exemplul soferului de AB).
  Pentru ei am toata intelegerea. Pentru ceilalti care o fac intentionat, nu, indiferent de nr. de inmatriculare.

 13. De observat că înainte de a se face dreapta este o zonă cu linie întreruptă unde, dacă te-ai încadrat greșit, poți pune semnal și aștepta să te lase cineva să intri pe direcția înainte. Să accelerezi și să intri în fața unui „fraier” care a lăsat prea mult loc în fața lui nu este acceptabil indiferent de câte dungi sunt trase pe jos

 14. @GeluCJ
  Eu m-am uitat la clipul de mai sus. NU se vad. Din cauza asta am adus aminte de acuarele.
  Partea cu bucurestenii nu era pentru tine, ci pentru comentarorii de mai sus. Am vazut ca tu nu obisnuiesti sa te exprimi asa :).

 15. Sa fim sinceri, Clujul are drumuri putin ciudate pentru cei care nu is de acolo. Mergi pe o banda 2 km si te trezesti ca brusc o ia la dreapta sau la stanga. Prin alte parti benzile de viraj se formeaza cam cu 50 m inainte de intersectie. Daca totusi te-ai incurcat trebuie sa apelezi la bunavointa colegilor de trafic si astepti cu semnalul pus sa te lase sa intri…

 16. Am patit si eu in Cluj sa fiu pe B3 si mergand inainte fara sa schimb banda sa ma trezesc ca am ajuns pe B1 dupa vreo 2 sau 3 intersectii. Oricum asta nu scuza nesimtirea unora, chiar daca ai gresit se poate „repara” cu bun simt.

 17. Cu totii ajungem sa mai gresim dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim bizoni in trafic

 18. Acolo gresesc si eu mereu, am treaba in fiecare luni in cluj si vin de la Brasov, mereu mereu gresesc acolo :). sunt cu masina mare cu L.T. si sunt foarte atent sa nu le iau oglinzile ca sunt benzile inguste si aproape mereu o bulesc acolo. 🙂 Uit !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!