It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Traffic – Ep. 3: Aproape poc, raceri și neatenți

Adăugat de Custom Traffic
Raportează ca șters! 64

1. Aproape poc.
2. Racer începător.
3. Facebook-ul la volan.
4. Racer pe roșu.
5. Puțină joacă pe zăpadă (mă aștept la critici).
6. Regulamentar pe trecere 🙂
7. Dă cu poarta ca la țară.
8. Când te înghesui în același timp cu autocarul.
9. Când nu te interesează ce e în jurul tău și nici pe unde traversezi.
10. Opriți până și pe trecere.

12 comentarii

 1. La 1 a fost extrem de aproape, ce cretin profesionist… Felicitari pentru ca ai reusit sa eviti, al naibii locul intamplarii, nu ai aproape nicio varianta sa eviti, strada ingusta iar in dreapta parapet.
  6 – nu chiar regulamentar, a luat-o in diagonala si pe langa, mai are de invatat 🙂

  • Custom Traffic

   6 – eu zic sa ii dam o șansă…totuși e pe drumul cel bun! 😂

 2. Faza de la 2:12 am patit-o si eu in parcarea unui supermarket 🙁
  De fiecare data cand parchez,dau o tura pe langa masina si o verific.Cand revin la ea mai dau o tura ptr reverificare.
  In parcarea cu pricina,m-am pomenit cu o julitura usoara de 5cm inaltime pe 3-4 mm latime pe portiera spate dreapta.Cel sau cea ce parcase langa mine,a deschis portiera „ciobaneste”,poate a vazut ce a facut dupa care a zbughit-o.Masina mea are culoarea albastra,iar julitura era alba.Dar intre timp sosise o alta masina de culoare rosie 🙂
  Prinde orbul scoate-i ochii.Traiasca CASCO! 🙂

  • Iagăru Cosmin

   Eu am găsit o mașina plină cu măicuțe parcată langă mașina mea, una din măicuțe se sprijinea temeinic de ușa deschisă larg lipita de ușa mea. Mi-au lasat o zgarietura de toata frumusețea. Când le-am intrebar au zis ca nu și-au dat seama ca imi zgarie mașina…nah…mai zi ceva.

 3. Vaca de la min 2.12 putea sa lase un nr. de telefon la stergatoare. Pagubitul daca ar vedea imaginile ar putea merge la politie si s-o lase pe cornuta fara permis. Asta ar merita.

 4. Prima faza a fost chiar la limita. Faptul ca ABS-ul te-a ajutat e clar. Sunt curios insa daca a fost nevoie si de ESP, fiindca observ ca ai intrat pe nisip si se vede cum masina oscileaza, mai ales ca supfrata alunecoasa e pe partea de exterior. Intreb, fiindca am patit si eu o faza similara si daca in realitate a fost totul la limita, pe filmare nu se prea observa acest lucru.

  • Custom Traffic

   Primul clip l-am primit de la un prieten…e de prin 2014, deci nu iti pot da detalii despre cum s-a comportat masina.. Faptul ca sistemele mașinii l-au ajutat, e clar!

 5. Costum traffic >> 0:10 primul racer esti chiar TU cum sa mergi cu asemenea viteza si te mai miri ca nu te poti opri daca apare ceva pe drum, sigur aveai peste 50 cu mult, si daca nu ai avut vezi ca vine curba si nu ai vizibilitate din cauza tirului etc si tu tot talpalesti, nu te supara da la prima faza nu iti dam dreptate..

  • Custom Traffic

   Apreciez comentariul. E puțin și vina carosabilului ca a cotit ușor la stânga.

 6. daca vrei drift uri te duci pe varianta Cheia -Sacele nu pe strazi cu masini parcate si pietoni,neuroni de pustan si comportament infantil

  • Custom Traffic

   Mulțumesc de comentariu și de jigniri. Puștan zici? :))

 7. faza 1 este la un fir de par, iar scroafa aia de la Valcea merita sa se mute intr-un staul, se comporta fix cum arata, ca o scroafa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!