It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Traffic Jam

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 22

Cum am scapat din incurcatura de trafic de ieri, 20.05.2014.
Orasul plin de politai, care cred ca discutau despre cafele, chitele, clatite si shaorme. Pentru ca mi se facuse foame, ma gandeam la un loc de parcare si o firma de pizza cu livrata cu scuterul. FF-ul e la 8x.
Probabul la un moment dat nu ma fost cel mai cumint din curtea scolii, dar am scapat din nebuneala.
Bagat carne la duduca cu telefonul la ureche si la prietena ei, la ala de oprise sa debarce pasagerii aiurea si la un nene care nu avea chef sa semnnalize. BMW-ul se semnaliza stanga si a mers in dreapta…
Multumesc autobuzului oprit in statie care mi-a facilitat schimbarea benzii (care marcaje ?) si evadarea.
Semne acoperitede vegetatie, de afise electorale. 1:53, pe stanga, unul cu farurile la mine, pe sens unic.
Album foto pe FB.

9 comentarii

 1. eu aproape ca am umplut cardul astazi in blocajul de la unirii pe la ora 15 si cand il injuram de zor pe americanul venit in vizita ce sa vezi scosesera nu stiu ce moaste la plimbare

 2. De faza cu moastele am aflat seara, la TV.
  Multumesc iar, cu aceasta ocazie tuturor ciumplacilor cu emisiuni la radio si TV care nu au fost instre sa infomeze poporul cum ca … moaste, sau traditionalul „Pentru ca… Moaste”.
  Babele din bloc sustin ca popa a scurtat slujba pentru ca erau toti consemnati sa faca alai.

 3. Aiurea sa sfidezi coloana cum ai facut-o si sa mai postezi si pe internet. Nici aia nu stateau degeaba in coloana… iar ce ai facut jos la academie unde ai depasit coloana pe dreapta si te-ai bagat in fata lor e deja nesimtire.

  Iar acolo unde stateau aia cu echipajul de politie nici n-ai voie sa faci stanga. La ce naiba mai stateau langa intersectie, macar daca ii dirijau sa nu mai incurce traficul daca tot treceau cu vederea in conditiile alea de trafic…

 4. @Omar Am sfidat coloana.. ROFL. Ia vezi unde sunt semnele de interzis. La linia semaforului de la Str Dr. Carol Davila. Ia uita-te pe sus, sunt niste fire de troleu….si nic un semn nu e „Cu exceptia RATB” 🙂 .

  http://goo.gl/7uunG3

  Daca era ceva interzis, semnele erau in alta parte, ca sa nu te bagi niici dinspre biserica Elefterie.

  Ia un graf de aici http://goo.gl/MqufrL

  PS: atentie la limbaj, reguli comentarii.

 5. N-am zis ca nu aveai voie sa o iei pe acolo ci ca este lipsa de respect. Aia care stateau in coloana mergeau in aceeasi directie… daca faceai dreapta spre Cotroceni mai ziceam, dar te-ai bagat in fata lor.
  Nu vad diferenta dintre ce ai facut tu, ce face cel care depaseste semafoarele prin cine stie ce parcare de pe margine ori cei care depasesc coloana pe linia de tramvai.

  Iar jos la academie nici n-ai avut bunul simt sa te bagi in coloana de pe B1, i-ai ocolit si te-ai dus in fata lor… si te mai iei si de aia cu Ford ca ti se baga in fata desi nu vad logica.

 6. @Omar, again Tanti cu Frodul era infipta in telefon.
  Daca oamenii nu stiu sa se incadreze, eu ce sa le fac? E o mare diferenta in a gasi o strada libera si circulatul pe trotuar sau depairea coloanei la semafor (depasirea se face pe o anumita parte).
  Mie mi-era foame, vroiam sa ajung la pizzerie. Daca ei vroiau sa stea ciorchine pe mijlocul drumului, nu ma opun.
  Am oferit o altenativa. Stii, mai e o chestie, incadrarea pe benzi. Lumea nu se baga pe acolo pentru ca ai cedeaza.

  Pentru cine nu s-a prins cum e cu interzis pe prima la stana / dreapta
  http://i.imgur.com/UnAw7cw.jpg

 7. Arata-mi-l si mie pe ala care nu este incadrat corect si desi asta este imposibil, pe cel care sta de placere in coloana aia.
  Si nu este nicio diferenta intre tine si cei care depasesc coloana pe linia de tramvai sau pe trotuar, nu sunt agent de politie sa-mi pese daca faci sau nu nereguli, ma deranjeaza ca in loc sa stai in coloana ca toti ceilalti te bagi in fata desi toti mergem in aceeasi directie. Este o poveste simpla dar pe care nu o poti intelege daca nu ai bun simt.
  Crezi ca pe ceilalti ii opreste ceva inafara de bunul simt sa mearga pe straduta aceea? Nimic nu-i opreste, dar nu se baga nimeni pentru ca acolo cu 5 masini se blocheaza, cei care vor sa faca dreapta raman in coloana, la fel si troleibuzele. Dar tie nu-ti pasa, ai ajuns 500m mai in fata si ai economisit 5 minute.

  Iar jos la piata sunt 3 benzi si 3 coloane. Tu vii mot de pe straduta, ocolesti coloana de pe B1 si te bagi in fata lor. Dar aia stau de prosti in coloana, noroc cu tine ca esti descurcaret…

 8. @ Omar Vei intra la moderare. Asta pana intelegi cum e cu regulile la commenturi.

 9. @Omar,ai fost la pupat moaste?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!