It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. + inainte sa ma uit 🙂

 2. mariusikk

  Te bagi fix ca… L-ai vazut p-ala cu focusu ca avea semnal de dreapta pus in momentul ala trebuia sa te incadrezi in spatele lui nu sa stai ca … in unghiuri moarte ale oglinzilor masinilor, noroc cu ala ca s-a simtit si a vazut probabil cu cine are de-a face si s-a dat el mai pe stanga (si eu cand vad din astia cu moto, scutere, biciclete cand urmeaza sa virez dreapta si nu-i vad in spatele masinii prefer sa las de la mine si sa astept sa treaca specimenele ca sa pot vira linistit). Pe urma te-ai bagat intre gard si ala cu Loganu, desi vedeai clar ca locul e mai mic sau la limita dar deh asa va bagati voi.. Si pe urma spuneti, ai naibii soferi nu ne respecta in trafic, nu ne-a vazut parca are oglinzi degeaba (pai cum sa va vada daca va bagati in halu asta) si etc.

 3. @mariusikk: nu eram in unghiul lui mort, asta 1 la mana, 2 la mana nu aveam de gand sa trec pe langa el decat atunci cand se oprea (ceea ce am si facut).

  Acum cand merg cat mai pe dreapta benzii iar nu e bine nu? Eu v-am mai spus voua, voi nu sunteti niciodata multumiti.

  Intre Logan si gard era spatiu suficient. In plus de asta mai bine o lasam sa mearga asa fara faruri nu?

 4. mariusikk

  @brian nu neg punctele pozitive legat de cele cu Loganul, un inconstient care merge fara lumini, eu am crezut ca te-ai oprit si pentru ca nu mai aveai loc de oglinda lui, cel putin mie asa mi s-a parut: un spatiu extrem de strans intre el si gard sau bordura.
  Nu stiu care au mai fost contraductiile pe aici in trecut („Acum cand merg cat mai pe dreapta benzii iar nu e bine nu?”), si nu am nimic cu cei pe 2 roti care merg in dreapta masinilor , am cu cei care la 10-15 metri cand se apropie de intersectie stau in continuare in dreapta masinilor in loc sa se incadreze pe banda ca orice alt participant la trafic. Atat si nimic mai mult!
  La 0:40 eu zic ca erai cam in unghiul mort al celui cu Focus, parerea mea!

 5. @mariusikk: depinde ce intelegi prin „cei care merg in dreapta masinilor”. Eu cel putin nu stau niciodata pe centrul benzii (mijlocul masinii) ci pe trasa rotilor sau daca imi permite banda (ceea ce se intampla rar) putin spre exteriorul masinii (in asa fel incat sa vada in oglinda). In cazul de fata masina mergea destul de aproape de linia de despartire a benzilor (si am vazut multi in zona aia care fac asta) si nu avea rost sa ma bag in spate.

 6. mariusikk

  @brian prin cei care merg in dreapta masinilor inteleg ca in cazul filmuletului tau la 0:39. Adica de la distanta aia in sus. Atata timp cat nu-mi ajungi la nivelul rotii din spate totul e ok.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!