It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic #2

Adăugat de Red Panda
Raportează ca șters! 12

Intamplari din trafic

21 comentarii

 1. Ai schimbat faza cand aveai 102 km/h. Viteza perfecta pentru oras.

  • Red Panda

   perfect de acord cu tine, dar sa fim seriosi, la ce te asteptai? crezi ca exista vreun motociclist care sa nu scape mana in gaz? in trei, patru secunde ajungi la suta, nici nu apuci sa schimbi in a doua. astea sunt sprinturi pe distante scurte, nu un mers constant la viteza asta.

  • Boss, poti sa nu ne bagi pe toti in aceeasi oala? Merci.
   Totociclisti de bulevard…prin oras ”le scapa mana in gaz”, pe drumuri virajate, in afara orasului, ii pierzi dupa doua curbe.
   Si ca sa nu zici tu ca sunt rau, explica-ti singur, cand iti sare in 2 metri copilul, biciclistul, baba, ozn-ul in fata, ca esti in oras si se intampla, deh… , crezi ca are importanta ca suta aia la ora pe care o ai tu e ”sprint” sau ”constanta” ?

 2. La secunda 45 cam ceea ce faci tu nu e filtrarea traficului, e cam depășirea coloanei si un nenea cu sapca alba te ar cam lasa fara abecedar.

  • Red Panda

   nu se considera ca fiind depasire daca nu parasesc banda pe care sunt.

  • @Red Panda mai citeste legislatia, depasirea este si atunci cand nu treci de linia despartitoare dintre benzi sau sensuri.

 3. @Red Panda
  la 0:47 ai ajuns si tu cu rotile pe contrasens…

  • Red Panda

   pe contrasens nu, dar intre cele doua linii continue da. insa pare mai palpitant pe unde au calcat rotile mele decat cel care a mers juma de bulevard pe sens invers.

   @Val, sunt perfect de acord cu tine. dar fiecare situatie trebuie cantarita din prisma riscului de a aparea ceva de undeva. sansele sunt foarte mari pe stradute cu masini parcate si intre blocuri dar mai mici pe banda trei la victoriei cand in fata e doar spatiu verde si asfaltul. campul vizual e mai bogat, permitand ca motociclistul sa piste mai mult gazul. sa nu fim mironosite ca fiecare dintre noi depaseste limita legala de viteza.

 4. doctor faust

  ala „fratele tau ce depasire-a facut” face exact ce faci si tu dar pe 4 roti in loc de 2.

  si tu faci acelasi rahat depasesti coloana stationata, pe dubla continua. in acelasi spatiu, in aceeasi banda nu pot coexista 2 vehicule in acelasi timp. pentru ca fizica nu permite. tu trebuie sa mergi pe banda 1 cat mai aproape de acostament sau trotuar…dar cum pe voi va doare-n banana de lege o ardeti pe ax, printre coloane, printre benzi, si va mirati ca altu’ face la fel.
  ironic, penibil, pe-acolo…

  • Red Panda

   stii tu ceva, dar ce stii se aplica la biciclisti. astia trebuie sa mearga langa trotuar.
   repet, daca eu nu am patruns pe contrasens, nu este depasire.
   o masina si o motocicleta pot merge amandoua pe aceeasi banda.

 5. Man, filtrarea traficului nu se face niciodata pe acea parte cum faci tu. Dacă era un polițist în intersecție și tu și cel care depășește pe dubla continua ramaneati o luna pe bară.

 6. Te intreb doar atat, dacă șoferii trăgeau dreapta sa-ti faca tie loc sa i devansezi si in acelasi timp un alt motociclist filtra normal traficul între benzi cum e recomandat? Oare ce patea celalalt motociclist?

 7. Red Panda

  motociclistii nu merg in paralel printre masini. dar daca totusi se intampla, datorita miscarii lente a masinilor, un eventual motociclist aflat in situatia descrisa de tine are timp suficient sa reactioneze.

  • Mai omule, in ce tara din lume asta, ai vazut tu ca motociclistii, mopedistii etc, filtrează traficul, coloana in staționare la semafor prin partea stanga pe ultima banda cum faci tu la secunda 0.45? Ceea ce ai facut tu, se numeste depășirea coloanei si plus de asta pui in pericol toti motociclustii care filtrează corect traficul.

  • Red Panda

   Prin multe locuri am vazut ca se filtreaza si pe stanga sau pe dreapta in cazul Marii Britanii. de data ce sunt pe aceeasi banda cu masina si nu patrund pe sensul opus, este totul in regula.
   Si totusi, cu ce te afecteaza pe tine ca filtrez eu pe stanga? Motociclistii sunt oportunistii soselelor si din aceasta cauza nu sunt placuti de cei care merg pe patru roti. imi cauti nod in papura degeaba.

 8. robytza_94@yahoo.com

  Corect,pietonii nu traverseaza regulamentar,dar da-i peste unul,asa cum accelerezi tu spre ei,sa vezi ce se intampla apoi.

  • Red Panda

   probabil manjesc motoreta cu sange
   nu dau peste ei chiar daca s-ar impiedica in secunda aia.

  • robytza_94@yahoo.com

   Nu Red Panda,tot tu o sa cazi vinovat,chiar daca ei traverseaza neregulamentar.Sa numai zic de anchete,permis sau spitalizari ale victimelor.

  • Red Panda

   Nu ai simtul ironiei.

 9. Din pacate, vad foarte multi care considera ca doar ceilalti fac lucruri gresite si necivilizate in trafic.
  Eu cred ca atunci cand esti sfatos e musai sa incepi cu omul din oglinda… Sa blanesti cu peste 100km/h si sa sperii o baba doar pt ca trecea pe rosu (posibil pentru prima oara in Bucuresti) mi se pare ca n-are nicio legatura cu condusul defensiv si manierat.
  Sa stii ca si pe motor se aplica aceleasi reguli de circulatie, aceleasi limite de viteza, aceleasi coduri de bune maniere in trafic. Drumuri bune!

 10. Poate te ajuta asta sa intelegi ca ceea ce faci tu e total ilegal si pui in pericol ceilalti participanti la trafic. https://www.trafictube.ro/lane-filtering-lane-splitting/

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!