Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

5 comentarii

 1. Daca nu sunt indiscret, la prima faza nu cumva ai mers inainte?

 2. Marius Buz

  Acolo la Olimpia şi eu fac slalom printre canale, pe b1 nu poţi circula din cauza celor parcaţi iar pe b2 e cum aţi văzut. Pe ambele sensuri.
  Apropo de mititelu de la 0:30 – ia circulă tu la marginea stîngă a benzii tale şi vezi dacă se mai bagă vreunul. Asta se întîmplă şi se va întîmpla mereu pentru că îi lăsaţi.
  Nu ies pe stradă ca să vînez exclusiv greşeli dar nici nu mă las înşelat de toţi şmecheraşii.

 3. shinijikun

  @tdr da 🙂

 4. AragazCuBuleDeAer

  Astora cu proiectul lor de kkt de 240 mil E un pasaj peste nimic,plus o semnalizare rutiera demna de un administrator retard,le-as baga pe gat vopseaua de la marcajul rutier de la 0:03(banda 1) unde ai sageata pentru inainte,la 0:05 ai sageata inainte si la dreapta,dar marcajul intrerupt care delimiteaza benzile se duce in dreapta,apoi la 0:07 ai obligatoriu la dreapta wtf ??? Deci,dupa creierul lor smochinit,ca sa-mi continui drumul inainte trebuie sa dau semnal stg. pentru ca schimb directia de mers,folosind alta banda…ROMANIA TE IUBESC !!!

 5. Pai… tu daca nu te-ai incadrat corect cu strada goala, ai pretentii de la altii in trafic aglomerat?
  Nu spun ca Ticalosu a procedat corect si stiu ca n-ai incurcat pe nimeni, dar, asa cum ai spus tu, „Vopsea inutila pe asfalt !”.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.