Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Vezi detailii

5 comentarii

 1. Razvan Teodorescu

  Acuma si asta cu CSA-ul, etse la fel de probabil sa aiba RCA-ul facut pe seria caroseriei, asa am avut si eu anul trecut.

 2. Cel de la ultima faza te-a vazut mai nervos si cred ca a vrut sa-ti dea putin timp sa te calmezi :))
  Intr-un fel asa este bine sa faci cu bizonii grabiti care incearca sa te grabeasca si pe tine.

 3. Rodean Huffy Razvan

  @c0sm1nn,eu nu ma grabeam,iar stilul meu de condus este destul de pasnic.Dupa cum se vede, „domnul ” cu Renault-ul a demarat putin mai tare decit mine,dar i-a fost greu sa traga putin de volan ca sa respecte benzile de circulatie,la fel ca ceilalti participanti la trafic.Nu stiu exact cu as fi reactionat daca cobora din masina.Probabil risca sa ramina fara portiera,iar cu echipajul de politie pe sensul opus si cu filmarea de pe camera,se baga singur in rahat pina peste cap.Sint constient ca nici eu nu sunt perfect si de aceea tolerez destul de multe chestii in trafic,dar nesimtirile de genul asta se afla in coada listei,insotide de carne de sub cal.

 4. bravo rodean huffy razvan. gandesti logic. si eu as face la fel si exista precedente nu numai in tara ci si in europa. daca ala te sicaneaza iti pune viata in pericol si nu numai, integritatea ta si a celorlalti din masina sau trafic, si coboara la tine cu scopu de a te vatama in orice sens ai tot dreptul sa te aperi. eu sunt pe aceeasi lungime de unde, demaram il pisam intre botu masinii si portiera lui si gata. apoi il dau si in judecata pt asta

 5. Rodean Huffy Razvan

  Vreau sa cred ca nu il inghesuiam si pe el,dar asta depindea de situatie.Daca coboara cu bita in mina,se lasa cu oase rupte si preferam sa nu fie ale mele.Atita timp cit esti in masina si celalalt se da la tine,la o faza de asta,legea este de partea ta,mai ales daca are diverse obiecte contondente asupra lui.Eu sper in continuare ca nu o sa fie niciodata cazul sa recurg la asemenea manevre extreme.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.