It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic din CÍZMĂ #5

Adăugat de cclvsl
Raportează ca șters! 26

La ei ca si la noi.Faze din traficul italian si un mic accident.Am fost sa declar accidentul la politie,iar acestia mi-au spus ca nu-i nevoie daca nu sunt victime,sa comunic datele celui cu duba la asigurare pentru reparatie.

5 comentarii

  1. La ultima fază ai fost supărat pe dubist pentru tupeul lui și te-ai gândit să-i dai o lecție, să arăți că ești un românaș mai ”șmecher ” și că-l faci pe exterior, dar nu prea ți-a ieșit. Poate data viitoare…

  2. ZegheTank

    Cred ca stai de ceva vreme acolo. Ar cam trebui sa le „citesti” intentiile, ca italienii sunt unii dintre cei mai prosti soferi si au o durere in 14 de julituri, ceva fantastic. In Roma de exemplu, rar vezi o masina fara julituri, bare sau table infundate etc. si nici n-am auzit sa le repare prea curand. Nu-s de accord cu treaba asta, dar asa e natia lor. Puteai evita lovitura, daca aveai putina rabdare. In filmare se vede cum si cel cu Alfa o taie fara semnalizare. Daca nu era duba, era Alfa. Un lucru am invatat de-a lungul timpului: lasa-ti o marja ca sa eviti orice contact, „citeste” intentiile dobitocilor si abia cand ai ocazia in siguranta, legal, treci pe langa ei.

    • Incer sa-i „citesc” dar ma surprind de fiecare data.Apropo de durere-n 14,zilele trecute am atentionat o pisi ca nu are stopuri pe frana,raspunsul ei a fost sa-mi dau ochelarii (de soare) jos.

  3. Mi-am facut cont aici ca sa-ti dau „like” la clip si sa te intreb : de unde e „coloana sonora”?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!