Din trafic 5 – Sibiu

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 56
Ce mai caută lumea:
 • amenda pentru stroboscoape

13 comentarii

 1. La faza cu stroboscoapele,alea nu sunt stroboscoape,sunt ledurile OEM de la Mercedes,si pe filmare ledurile se vad clipocind…

 2. La 1:05 si la 2:30, daca nu aveai pe nimeni in spate, de ce ai oprit? Ii faceai o favoare daca opreai coloana din spate, dar asa?! Pe mine mai tare ma incurca si ma enerveaza cei care fac ca tine!

  +

 3. Pe ultimu’ l-ai stricat cu claxonu’… imediat i-or pornit avariile :))

 4. Asa cum spune cineva mai sus, luminile de la acel Merc E-Class sunt leduri DRL (Daytime Running Lights) si nu sunt ilegale.
  Luminile de ceata sunt integrate in far 🙂 .

  Oricum, ele nu te scutesc de obligativitatea folosirii celorlalte mijloace de iluminare in conditiile legii.

 5. cum zice si ochifaradioptrii, daca nu era nimeni in spate n-ai facut altceva decat sa iti cresti consumul, daca treceai, putea sa intre linistit.

 6. 1. Acel x6 nu va fi nicodata ridicat … apartine proprietarului localului din acea intersectie … ai vazut vreodata una din masinile lui Roman parcate pe scuarul de la Bulevard aproape zilnic ?
  2. Sa precizam ca si acea ” parcare mare ” este cu plata , iar aparatul de eliberat tichete de parcare este defect de minim 1 an , exact aceeasi situatie ca in parcarea de la teatru … umbli 10 minute pana gasesti un tichet .

 7. rectificare la pct 1. Ai vazut vreodata sa fie ridicata vreo masina apartinand lui Roman , de pe scuarul de la Bulevard ?

 8. Rodean Huffy Razvan

  @ gigi,RebounD11,Dadi
  Asta chiar avea functia de stoboscop activata.Aceste kituri DRL+stroboscop se gases de cumparat pe net pentru aproape orice masina,in special pentru astea mai noi.
  Uitati cum se vede un kit DRL normal,filmat din diferite unghiuri:
  http://www.youtube.com/watch?v=3LKvgKyVub0
  Am filmat cu aceeasi camera.Astea de ce nu pilpiie ?
  @AdrianSb
  Ai dreptate…nu cred ca o sa vedem vreodata una din masinile lui Roman ridicate,dar asta este.Tichete de parcare pot fi cumparate atit de la chioscurile din spatele florarilor de la piata cit si de la cel de bilete de autobuz din coltul parcarii.iar la teatru,de la magazinul din parcare.In schimb,in zona Mitropoliei,Arhivelor,etc,mori pina gasesti un tichet de parcare.Culmea este ca se gasesc tichete la patiseria SIMPA de linga Imparatul Romanilor :))).Automatele de tichete nu mai functioneaza de mai mult de un an si un idiot a vrut sa-mi puna amenda la stergator chiar in timp ce cumparam tichetul de la chioscul de bilete.I-am zis ca se poate sterge cu amenda la fund,pentru ca nu a durat nici 1 minut,iar camera de pe bord a filmat totul,inclusiv pe mine si chioscul aflat la 20 de metri.
  @ochifaradioptrii
  La fazele acelea,prefer sa-i las sa treca decit sa ma trezesc ca tisnesc cind ma aflu linga ei,iar pe linga il multumesc atit pe respectivul cit si pe ceil de pe contrasens,care asteapta ca el sa elibereze banda.Daca nu incurc pe nimeni,de ce sa nu-l las ca poate data viitoare ma lasa el.Sibiul e destul de mic si sansele sa te intilnesti in trafic cu cel pe care l-ai lasat,sint foarte mari.

 9. Te asigur ca in clipul tau nu este vorba despre nimic aftermarket. Toate modele E-Class din 2009 pana la ultimul facelift au acest tip de iluminare si reprezinta lumini de zi DRL.

  O poza oficiala: http://i.imgur.com/RV9xPCm.jpg

  Alte fotografii: http://www.autoevolution.com/cars/mercedes-benz-e-klasse-w212-2009.html

 10. Si pe mine ma enerveaza cei care blocheaza banda 1 desi sunt o gramada de parcari libere. Dar na, lenea e mare!

 11. Rodean Huffy Razvan

  Daca lenea,prostia si nesimtirea dureau,nu mai gaseam nici un calmant prin farmacii,iar spitalele erau pline.

 12. Cum adica nu e nimeni in spate, nu imi iau claxoane :)).
  sincer vrei sa fii modest tocindu-ti inutil franele ?

 13. La faza cu „stroboscoapele”, se vede asa pe camera. Uita-te atent, el are si farurile aprinse. La masinile astea, cand aprinzi farurile, led-urile DRL isi reduc intensitatea. De aceea se vede asa pe camera. Daca farurile nu erau aprinse, atunci LED-urile luminau mai puternic, si camera nu le inregistra ca fiind „stroboscoape” 😉

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.