It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. doctor faust

  unii dintre vatmani mi se pare de-a dreptul cretinopati mintal, trepanati psihic si alte epitete a la mircea badea…
  toate liniile goale, te asezi pentru viraj, iesi din banda sa nu ii incurci pe cei din spate, dai prioritate celor de pe sens opus. vine sulea haiducul dupa 2-3-5 minute de cand esti acolo si da din crengi si face ca toti dracii de parca fix atunci te-ai pus fix ca sa-i faci lui in ciuda.
  desigur ca sunt si aia care zic ca astia sunt frustrati ca au sina blocata, etc…dar discerne omule, intre situatii…uneori e un sofer pus acolo sa dea prioritate de minute bune cand nici nu te vedeai la orizont..si faci ca toti dracii de parca fix impotriva ta era manevra…

 2. Rautati gratuite? Amice, n-ai nicio treaba cu regulile de circulatie. Pune mana pe legislatia rutiera si vino inapoi si recunoaste-ti greselile din primele 2 situatii. Daca tot nu iti dai seama unde ai gresit, lasa permisul acasa si circula cu transportul in comun.

  • In primul rand fara „amice” . In al doilea rand nu am spus ca nu stiu unde am gresit. Duba franeaza intentionat fara sa aiba nimic in fata. La faza cu tramvaiul am vrut sa las banda libera pentru ca acolo sunt parcati pe 2/3 randuri. Spuneam , asa cum se vede din titlul clipului ca mi se pare multa rautate gratuita. Conduc cam 50000-70000 km pe an. Mi se schimba masina la maxim 5 ani. Nu exista persoana in trafic sa mearga legal.

 3. Salut. Am cateva aspecte pe care doresc sa le semnalez clipului tau:
  1. Pe B-dul Unirii ai schimbat banda pe unde nu trebuie….
  2. La Dristor, cand doreai sa inti la Rompetrol sau pe Vulcan Judetul, ai omis un amanunt: nenorocita aia de artera, este extrem de aglomerata si trebuie sa te misti extrem de repede pentru a nu ramane intr-o situatie jenanta!
  3. N-am inteles pe nenea din Loganul albastru. De ce comenta? Avea prioritate?
  Numai bine.

 4. vai de capul meu dar esti pericol public…si tu, si ceilalti din clipul tau…
  PS: Sper doar ca ai invatat ce trebuie din fazele astea…

  • sa nu uit…like / + pentru sinceritate…

  • Pericol public….v-ati invatat sa aruncati comentarii fara nici o explicatie. Poate imi explici si mie unde e pericolul.

 5. fritz_vali

  MIIIIIIIIIIIIIIIINUUUUUUUUUUUUUUSSSS

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!