It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Din trafic

Adăugat de Nero
Raportează ca șters! 36

Unii uita sa semnalizeze si un „gabarit depasit”

11 comentarii

 1. Cand ii vezi ca intra pe banda ta, fara semnal, da-le un claxon.

  Si asta e valabil pentru toti cei care procedeaza ca individul ala.
  Daca prinzi loc si spatiu ca in filmulet, ori te bagi racheta pentru a nu-l deranja pe ala care merge cum trebuie, ori nu te mai bagi.

 2. Sa se bage ca racheta, nu avea unde, eram prea aproape de camioneta cu geamuri. In stanga nu am putut sa intru ca venea dubita alba, asa ca am franat. In fractiunea de timp inainte de a frana, m-am uitat in oglinda, soferul din spatele meu desi era aproape lipit de mine, a avut intuitia si a franat inaintea mea. Asta inseamna conducere preventiva, bravo lui.

 3. Da… cand vi de pe eroii sanitari (nu-mi dau seama exact din prima faza de unde vine) simti uneori nevoia sa te integrezi rapid pe splai… 🙂

 4. Acum, ca mi-ai atras atentia, m-am uitat pe materialul brut, individul a plecat pe rosu.
  http://123poze.3x.ro/viewer.php?file=780931879331808392.jpg

 5. @gigi pe splai si in absolut 🙂

 6. La prima faza – sa nu-i uitam pe toti cei care erau parcati aiurea la Opera Center. Ca in mod normal sunt 3 benzi acolo, insa se parcheaza uneori si pe banda II ! Si este semafor pe verde intermitent pentru dreapta acolo (sau cel putin era?)
  La a doua: capul de tractare e incadrat bine, din pacate remorca i-a ramas in unghi datorita celor parcati de pe prima banda in spate(care ar fi trebuit sa nu parcheze dincolo de semnul de la secunda 0:22, tocmai sa permita incadrarile cum trebuie pe prima banda.). Trebuia sa intre strans pe prima banda, insa nu cred ca a avut loc. Nu e ca scuza, e doar ca sa pornim de la premiza ca nu fac toti din rea-vointa ci sunt si infuentati de conditiile de trafic. Ca daca se incadra pe banda II ca sa stea pe-o banda, il injura lumea ca de ce sta pe banda II cu gabaritul asta.

 7. Capul de tractare nu este incadrat bine, la secunda 39 se vede linia continua intre roti. Nu cred ca il injura lumea daca statea pe banda 2, asa cum este pozitionat mai multe injuraturi ia. Nu prea intra altii nici pe 1 nici pe 2.

 8. A mers dupa autobuzul din fata (cat mai aproape de masinile parcate pe dreapta) si cred ca l-a si prins semaforul pe rosu si s-a oprit (ca autobuzul trece, el nu). Deci un „omor scuzabil” 🙂

 9. @Nero, acolo (unde ai pus poza cu ala de pleaca pe rosu) e verde intermitent (cel putin acum cateva saptamani/luni era), http://g.co/maps/zja2k
  Si da, cum zice Thomas, acolo e destul de urat sa faci dreapta din cauza berbecilor parcati ca oile (chiar si pe 2 randuri), de aia de merg inainte pe pod dar blocheaza breteaua de dreapta, nu mai zic.

 10. Da? nu prea circul pe acolo. Oricum, nu are nici o scuza.

 11. Toata zona de la Opera este cam ciudata pt unii care nu circula des pe acolo. De 4 ori am trecut pe acolo si de 3 ori am avut mici incidente.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!