It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

De prin trafic – Bivol agresiv cand e certat

Adăugat de jupanukamikaze
Raportează ca șters! 23

Bivolul cu A6 intra pe drum cu prioritate si vrea sa se incadreze fara sa dea prioritate, fara sa semnalizeze, fara bun-simt. Flash-uit si claxonat, se supara si claxoneaza nervos.
Eu da, am franat putin ca sa inteleaga cum patesc altii cand e un bou in fata. Restul e in filmare. Si da, am sunat si la 112. S-a cumintit brusc cand a vazut ca salvam filmarea.

M-am saturat sa acceptam nesimtitii in trafic!

12 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Da nici cu tine nu mi-e rușine când ai făcut dreapta ! Râde ciob de oală spartă !

  • Andrei Ciocan

   Cum se schimbă benzile ? Așa, tăindu-le de-a dreptul ?

  • Da, fix asa ! E linie intrerupta ! Daca a semnalizat si a acordat prioritate e perfect regulamentar 😉

  • jupanukamikaze

   Bai meseriasule, i.a uita.te inca o data la filmare…si vezi ca daca ma incadram sa fac dreapta ma ciocneam cu cei care intrau pe b1 de pe secundar. Si linia e discontinua, iar ptr dreapta sunt doua benzi. Habarnisti cu tastatura…

  • Ce-mi plac mie comentacii care nu se uita nici macar la marcaje…

 2. Andrei Ciocan

  Ba treci de pe banda 3 pe a doua, mai faci ceva metri pe a doua, după care treci pe prima.

 3. Mai nou dupa „cometatorii de serviciu” nu ai voie sa schimbi benzile.Atat de rau a ajuns TT-ul… Nimic despre faptul ca autorul vrea sa faca pe justitiarul si franeaza , ca dehh el a inventat coada la cireasa si gaura-n covrig, dupa care se da ca o pasarica lovita-n aripa.

 4. jupanukamikaze

  Da ma, am franat ca ala claxona nervos. Si da..m.am incadrat in viteza ca boul era dupa mine. Si da, s.a mai bagat de 2 ori in fata…si s.a cumintit cand a vazut camera. Si da….m.am incadrat corect cu semnalizari si tot tacamul. Asa din tastatura…numai viteji.

 5. jupanukamikaze

  Nu a obs nineni ca e acelasi bou care vroia sa.mi intre in fata pe banda mea…pacat ca n.am sunet sa.l auziti cum claxoneaza suparat ca l.am atentionat. Dupa el..trebuia sa ma dau la o parte sa intre el pe banda. Dar un 1.6 a facut la liniuta un 3.0 A6. Toti taranii cu tigai aduse se cred soferi.

 6. …un 1.6 a facut la liniuta un 3.0 A6…
  Ce-a făcut, măh?

 7. Ţi-a reconfigurat traseul… :)) dacă ştii că nu ai destul sânge-n instalaţie, lasă-l în durerea lui şi vezi-ţi de drum. Te aşteptai să-şi ceară scuze?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!