Trafic blocat de Politie + aproape accident

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 15

Daca moare bulibasa de la Acatari (Mures) traficul trebuie restrictionat pentru buna desfasurare a drumului cortegiului funerar.

5 comentarii

  1. Poți lejer să pui o dată <2000 . Primul telefon cu cameră?

    • data este 2010 un nokia n73! Stiu calitatea lasa de dorit dar nu toti avem bani de smartphone-uri…acela a fost un telefon rezistent. L-am scapat de atatea ori pe jos si bine ca nu m-a dat statu in judecata ca le-am stricat asfaltu! Acum am un Samsung Galaxy S5 si am grija de el ca ochii din cap! Filmarile cu tirurile majoritatea le-am filmat cu o camera Nikon!

  2. Prietene, un video cu mai mare nonsens decat cel postat de tine, alaturi de comentariile facute, greu gasesti.

    • Cu tot respectul care ti se cuvine, nu te mai uita! Cine m-a invitat aici pe trafictube stia ce video-uri fac. In special fac video-uri cu peisaje si tiruri…nu neaparat ceva de scandal sau abuzuri! Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva!

    • Nu e nevoie de scuze pentru nimic, doar ca deja e prea multa lume care cauta nod in papura la orice rahat intalnit. Probabil ai si video-uri bune, dar ce ai filmat aici e….nimic ce ar avea legatura cu continutul acestui site. Drumuri bune si fara incindente!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.