It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic de Bucuresti

Adăugat de nicolass18
Raportează ca șters! 15

Primul video postat de mine. Astept „reclamatii” si sugestii.

1. Am lasat mai lung inceputul sa nu credeti ca m-am bagat pe prima banda sa fentez coloana, pur si simplu am vazut prea tarziu marcajul de obligatoriu la dreapta si cand am incercat sa ma bag pe banda cealalta nu m-a lasat nimeni. Actiunea se petrece la 1:04. Am vrut sa schimb banda cu semnal, m-am si asigurat, dar mi-am dat seama ca masina galbena se apropie prea tare si am revenit pe banda a doua.
2. Se vede cum doamna de la volan tinde sa taie curbele. Am dat claxon in ambele situatii. Nu cred ca si-a dat seama ca sunt si eu pe acolo.
3. Cel de pe linia de tramvai incearca sa fenteze coloana, iar cel din dreapta s-a razgandit in ceea ce priveste directia de mers.

4 comentarii

 1. 1. la intersectia aia e mereu coloana de oameni care nu vad ca prima banda e de obligatoriu dreapta, dar mereu
  3. la intersectia aia mereu e coloana pe linia de tramvai mai ales ca sunt multi care fac stanga acolo desi nu ai voie

 2. In afara de niste prosti pe care le-ai facut tu in trafic, eu nu prea am inteles mare lucru din clipul acesta. Un clip in care mai mult „am stat la semafor”.

 3. dannygambino

  mda, cateva prostioare facute de tine. Daca te asigurai temeinic vedeai din start ca renault-ul galben vine prea tare si nu pendulai in fata lui si altele. Pot zice ca inca nu te-ai invatat sa „citesti” ce face ala din fata ta sau cel de langa tine daca astea ti se par deplasate. Tie ce ti s-a parut anormal pentru un trafic lejer de bucuresti incat merita postat? pentru ca ala e trafic lejer – gen sa treci semaforul din prima…
  p.s. nu stiu de unde esti, eu unul sunt bucurestean si nu m-as baga in centru cu masina, metroul e sfant – motivele sunt locurile de parcare extrem de limitate si aglomeratia foarte mare (ce-i drept cunosc si persoane care se inghesuie acolo de dragul smiorcaielii de dupa…. vaaaai cat am stat, vaaaai cat am facut si altele)
  p.s.2 – vad din ce in ce mai multi useri care posteaza „nimic” de dragul de a posta ceva – daca aveti camere nu sunteti obligati sa postati orice drum la piata, puneti si voi chestiile interesante 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!