It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic Cluj #3

Adăugat de mariuss
Raportează ca șters! 17

Salut. Va prezint episodul 3 din traficul clujean + aproape poc la ultima faza.

10 comentarii

 1. Prima fază: b2?
  Geotag?

 2. @mariussyka 0:22 Cam derutat tipul ala plimbaret pe benzi. 0:37 Pe scuterist il intelegem (livrarea devine prioritatea zero) 😀 , dar aia doi smecheri care s-au asezat la coada la semafor pe B1, nu cred ca nu stiau ca e pentru virajul la dreapta.
  3:15 Dap, a fost foarte aproape de poc 🙁 E si-o linie continua acolo intre benzi, care are rostul ei, dar trebuie sa si vrea s-o vada.
  +

  • Referitor la 0:37 nu mai era nimeni in spatele meu.
   La 3:15 important e ca nu s-a intamplat nimic si am fost foarte atent 🙂

 3. cristy sb

  La prima faza, cu parere de rau nu apare B2 dupa curba. Apar semne pentru cei de pe contrasens, pentru viraj la stanga.

  • Din pacate acolo pe pod inca se vad marcajele vechi.

  • Stiti bancul cu batranul rabin? „Si tu ai dreptate, si tu ai dreptate … si tu ai dreptate” 😆

   @cristy sb E putin derutant la prima vedere, iar marcajele care le vezi inca acolo sunt cele vechi (existente atunci cand situatia era inversa), insuficient sterse, peste care s-au aplicat altele temporare, acum partial sterse si ele. Trust me! 🙂

   @mariussyka Nu se obosesc prea mult baietii astia cu marcajele 🙁 Cam la fel arata si cele de pe I.P. Voitesti, in directia inversa filmarii.

 4. 2011Ascanio

  Referitor la Toyota de pe pod: sa nu cumva sa ii atragi atentia ca patesti ca mine :)) Unde lucrez avem stalp retractabil. Non-stop se parcheaza in fata stalpului. Ieri un imbecil ne-a blocat accesul si implicit si o parte din activitate. I-am ridicat stergatorul. La doua secunde dupa apare si el. „Domn” imbracat la patru ace. Tare iritat intreaba oare de ce i s-a ridicat stergatorul. ii spun ca a parcat in fata stalpului, ne-a blocat accesul, activitatea. Primul lui raspuns era ceva de genul: „ai timp sa ma astepti, ce stai intr-un stalp?”. Bineinteles ca l-am facut instant nesimtit. A doua replica a imbecilului, aratand spre tablita cu instructiunile de folosire a stalpului retractabil: da uite ce scrie acolo: „Opriti in fata stalpului ….”. Mi s-a oprit mintea. Cum poti fi atat de nesimtit? Bineinteles, au urmat amenintarile de rigoare din partea lui la integritatea mea fizica. Revenind la tine: cel cu Land Cruiser-ul poate iti dadea replica: „ce mai, la cat impozit platesc pe masina asta am benzi proprii in oras” :))))))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!