It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic Cluj #5

Adăugat de mariuss
Raportează ca șters! 19

Salut. Azi va prezint o compilatie cu intamplari din Cluj si Bucuresti. La minutul 4:34 cred ca m-am incadrat gresit (astept comentarii de la cei care sunt din zona) 🙂

4 comentarii

 1. ungadrian

  0:30 ala e acostament nu pista de biciclete dupa felul in care sunt marcajele si da ,este interzis rularea pe acostament cu exceptia biciclistilor (daca nu au o pista speciala)

  ps: o sa ai parte de multe minusuri ,asa spune legenda 🙂

 2. @mariuss 0:16 Smecherasul a anticipat perfect verdele intermitent. Linia continua nu mai conteaza cand vrei sa virezi primul la dreapta.
  0:33 „Banda din dreapta” este acostament consolidat, nu pista de biciclete! 😉 Idiotul care depasea pe-acolo poate credea ca e „banda 1”. Mai era si incepator, evident cu semnul caracteristic pus prost si ala (0:33) 🙂 Poate sa se ia de manuta cu dubistul de la 0:54 care probabil stie el „pa unde” trebuie sa se circule si sa mearga impreuna la un curs de reciclare rutiera.
  1:42 Dap, altul fara oglinzi, agatat de volan. 1:59 Nici macar nu trebuie sa-l lovesti si ramane 30 de zile pe bara pentru asta. La fel si stapanul inelelor de la 2:50.
  4:15 … si rosu, du-te ca nu incurci pe nimeni.
  +
  P.S. 1:23 Acolo peste marcaj, n-a fost in regula 😉

 3. La 01:55 din pacate asta este gandirea multor participanti la trafic… „lasa ca se gaseste un fraier sa imi faca loc, doar nu o sa intre in mine… eu ma grabesc tare…”

 4. ing.tudor

  La minutul 4:34, este o sectiune de drum fara marcaje, iar circulatia inainte se face pe partea dreapta al axului acestuia, pana la iesire, unde incadrarea la stanga trebuie sa fie tot la limita din mijloc. Cei din Bucuresti, adica autobuzul ce circula zilnic acolo si cel de dupa, chiar si postasul, ti-au „vorbit” exact cand aveai nevoie. Era foarte important sa lasi sa inceapa video-ul mai devreme.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!