It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

5 comentarii

 1. ing.tudor

  In Piata M. Viteazu’ anticipezi ce vrea sa faca vehiculul din fata, dar accelerezi impotriva prudentei si apoi targhetul e B1 asa rapid ca ma mir daca ai semnalizat cu macar 10m inainte.

  In Piata Marasti accelerezi de pe B2 a sensului giratoriu direct pe B1 pe unde, putea sa continue drumul spre stanga, regulamentar pe banda lui, cel pe care il blamezi. Iesirea se facea tocmai atunci cand erai in dreptul lui altfel intri in unghi mort cu retrovizoarea dreapta.

  in Gilau toata stima, pastrarea distantei fata de vehiculul din fata aduce avantaje ca reducerea consumului prin anticiparea coloanei, nu intra emisii prea dense in habitaclul propriu de la esapamentul din fata

 2. Bambilici

  Cel de la 1:40 chiar e bizon rau .. Asemenea specimene cu o mentalitate de „mi-au cumparat parintii drum” nu ar trebui sa aiba permis.

 3. @mariuss 0:22 Un alt permis pe degeaba inca in buzunar. 0:53 si 1:25 Cred ca se manifesta niste misterioase forte de atractie intre vehicule acolo, ca prea vin ceilalti pe tine spre B2. Nu mai exista nici marcaje-sageti si la 1:13 taxistul de pe B1 a virat la stanga acolo.
  3:11 Ha-ha, merci 😆 Bonusul ala se tot micsoreaza pana va ramane doar o umbra 🙂
  + evident

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!