It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic Cluj #9

Adăugat de mariuss
Raportează ca șters! 23

Salut, azi va prezint doua faze din traficul clujean:

 1. Aproape accident cu un neatent care vorbea la telefon.
 2. Doi pe rosu 🙂

4 comentarii

 1. @mariuss 0:17 Daca se indoiau niste table acolo, uita pe loc de importanta convorbire telefonica. 0:46 Dap, cei doi au prins exact la timp culoarea rosie 🙂 La limita, ultimul care vira la dreapta pe Horea a fortat si el, desi cred ca putea opri lejer (la 0:43 era galben si mai avea inca unul in fata).
  +

 2. A mai fost discutata deja intersectia de la gara (prima faza din film), dar poate mai vad si altii (poate si tu) si poate poate intelege lumea cum trebuie sa se circule acolo.
  De pe Strada Horea ai 2 benzi care merg spre stanga; in cazul filmat de tine, erai pe banda 2 din acele 2 benzi, dar ai ajuns partial pe sau spre linia de tramvai dupa viraj … mie mi se pare ca a fost mult prea larg virajul, dar … linie de tramvai pe care nu au ce cauta autoturismele, exceptand pe cei care vin dinspre Strada Caii Ferate dar care au cedeaza trecerea acolo, inclusiv tabla cu faptul ca drumul se ingusteaza, adica trebuie sa iasa de pe linia de tramvai pentru a continua ori spre Coposu ori inapoi spre Centru.
  Ca ai ajuns pe banda 1 din banda 2 pentru ca ai masini parcate sa zicem ca e de inteles daca nu aveai masini in spate si daca te-ai asigurat … dar de ce ai virat asa larg? Eu de multe ori ma aflu pe banda 1 care vireaza spre stanga si cei care vin ca tine de pe banda 2 intra in mine si ma claxoneaza, ma injura si ma urmaresc prin trafic sa imi arate pumnul sau alte semne; poate coboara odata unul ca sa pot sa il linistesc … in acelasi timp s-a intamplat sa vina si unul de pe cedeaza trecerea in viteza care m-a flancat de pe linia de tramvai. Abia m-am strecurat fara sa indoi tabla printre cei 2 cretini. Am tot sperat ca macar unul din ei sa aiba camera si sa posteze pe net intamplarea ca sa ii dau la ficat, dar se pare ca nu am norocul asta.

  Pentru cei care m-au claxonat si m-au injurat: cand faci stanga de pe banda 2, daca e blocata banda 2 de parcatii vietii, incetinesti, semnalizezi si daca esti lasat sau nu e nimeni abia atunci schimbi pe banda 1 sau daca ma intalnesti pe mine (sau altul ca mine) voi anticipa si iti fac loc incat sa te poti strecura intre mine si parcati (este loc suficient pentru cine stie sa invarta volanul) … dar daca insisti ca vita si te bagi in mine ai grija ca eu NU fac amiabila la astfel de situatii, merg direct la politie. Stiu ca e nasol dar asta zice legea si astea sunt drumurile. Daca eu pot puteti si voi.

  PS: Desi se dau amenzi aproape sau chiar zilnic acolo, cum a plecat echipajul de politie (care la randul lui parcheaza, nu opreste, tot acolo … nu discut si aspectul asta) se umple iar de parcati si avariati.
  PS2: + pentru video, foarte util 🙂

  • Avea maşină parcată pe stânga, era nevoit să treacă pe o bandă inferioară.
   Dacă alţii nu respectă regurile privind schimbarea benzii de circulaţie, asta nu înseamnă că şi el a făcut-o în acest clip. A lăsat o distanţă laterală suficientă faţă de autoturismul staţionat pe partea stângă când l-a depăşit. Regurile de conducere preventivă spun că distanţa trebuie să fie suficient de mare încât să permită o eventuală deschidere completă a portierei.

  • Unde scrie asta cu portiera? Nu stiam de partea asta, mi-a scapat 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!