It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic – Episodul 2

Adăugat de Stefan Alexandru
Raportează ca șters! 21

Soferi de timp mohorat / ploios.
Oare au avut intalnire toti „meltenii” ?? Pe timp ploios avem alte reguli de circulatie ??

 1. Taximetrist nesim*** – Ploiesti. Eu am oprit cred ca mai putin de un minut pentru a imi lua ceva de la magazin. Cand am plecat omul era cu avariile pornite pe trecerea de pietonii. Mutase masina 10 m: din locul de parcare pe trecere.
 2. Un incurca lumea – iesirea din Ploiesti spre Campina. (la minutul 0:47 o mica eroare din partea mea cand am lipit filmuletele)
 3. Taie linia dubla continua cu o durere in c*r maxima – Ploiesti
 4. Aceeasi iesire din Ploiesti linie dubla continua taiata.
 5. Idem cu 4.
 6. Intrare in Campina. Speechless !
 7. Ploiesti – intersectia de la Nord. Vine pe banda de dreapta, se baga in fata ca sa mearga inainte si in jumatatea intersectiei da semnal stanga.

8 comentarii

 1. Pe Republicii acolo intre Casa Berarului si Carrefour sunt soferi care vireaza stanga pe dubla continua tot timpul. Nu e zi in care sa nu trec pe-acolo si sa nu faca unul stanga. Le e lene sa mearga pana la sensul giratoriu de la Carrefour sa intoarca acolo. Ce mi-as dori sa stea Politia acolo…

  In rest…multe dintre faze devin banalitati, din pacate. Unii nici nu isi dau seama ca gresesc, asa cum e cel cu Loganul in sensul giratoriu. Asta e cel mai trist.

  • Stefan Alexandru

   Da … Este mult prea mult de mers pana la giratoriu la carrefour. Dar prin manevrele lor încurcă fff mult traficul. Ai văzut cum se strânge pe prima banda din cauza unora ca ei. Și se găsesc numai la ore de vârf.
   Politia are grija să stea cu radarul la cablu romanesc sau la dero. În intersecția aia de la casa berarului nu ar sta să îi ia pe ăstia.

 2. Lasa ca nici giratoriul nu este delimitat cu doua benzi asa ca…

  • Stefan Alexandru

   Este delimitat giratoriul cu 2 benzi. Poate sunt ceva mai șterse liniile dar este delimitat.

 3. ungadrian

  colegii ….ce giratoriu visati voi? e indicator de „drum cu prioritate” …in „rotundul ” ala nu vad indicator de giratoriu!

 4. Pe Republicii acolo mereu se intampla asta. Am fost de cateva ori la cineva care sta chiar pe strada aia unde fac toti stanga inainte de OMV, si zicea ca sunt nebun, cum sa nu fac stanga acolo si sa consum atata motorina pana la giratoriu la Carrefour…I-am zis ca-mi e drag permisul…. Cert e ca toti cei ce locuiesc pe acea strada fac stanga asa acolo + altii meseriasi. Si eu tare as vrea sa-i vad pe politisti acolo la luat permise, nu cu radarul la cablul romanesc. Iar cel cu Loganul de la ultima faza, no comment, mie imi vine sa le rup capul astora care merg asa..
  Offtopic: Lucrezi la Petrom, iar masina e un Logan model nou, nu?

  • Stefan Alexandru

   Lucrez la Petrom. Dar mașina este cea personală, Golf 6.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!