It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic iesean 2015 #3

Adăugat de ZegheTank
Raportează ca șters! 16

Situatii destul de neplacute din maretul oras Iasi, cu tot felul de personaje cu permis sau pietoni cu mintea dupa fluturi.

Vizionare placuta!

Ce mai caută lumea:
 • prosti in trafic

9 comentarii

 1. Nu am inteles cu italianu’ ce ai avut? Ca indicator de intoarcere interzisa nu am vazut si de intors a intors corect si relativ prompt.

  Iar la faza cu Astra-ul rosu… o fi el prost dar nu ai vrut sa te lasi mai prejos, nu-i asa? Ce ai rezolvat? L-ai evitat cand o tras el peste tine dar ai riscat tabla pe vina ta (pe banii tai vorba cantecului)?

  Fazele astea 2 or stricat compilatia.

  • ZegheTank

   La faza cu italianul: nu este indicator cu intoarcerea interzisa, insa de bun simt ar fi sa nu incurci pe cei din spate cu o tentativa de a face la stanga si deodata stanga-imprejur. Nu-i o manevra prea indicata.
   La faza cu Astra iti spun de ce i-am facut-o. A fost o chestie de nervi instanti. Imi face figura de doua ori la rand in acelasi mod. Poate nu trebuia sa i-o fac la fel si sa las karma sa-l lucreze, dar am simtit nevoia pe moment sa i-o fac la fel de urat. De cele mai multe ori ii las pe prosti sa-si faca numarul in legea lor, fara sa ma pun pe mine in pericol, dar asta chiar m-a calcat pe nervi. Si sunt sigur ca si tu ai avut astfel de situatii cand pur si simplu iti vine sa-i tragi una la cat e de prost. Sper cu viitoarea masina sa nu-mi mai pese de astfel de manevre.

  • Italianul sincer mi s-o parut ca te-o tinut cateva secunde in plus sa se asigure mai bine. Nu te-o incurcat cu nimic. Daca te-o incurcat in sensul ca te-o retinut din graba sau nu te asteptai tu sa intoarca e strict vina ta ca nu te-ai asigurat.

   P.S.: Cine semnalizeaza stanga trebuie depasit prin dreapta, tu ai incercat prin stanga.

   La faza cu Astra, da, am avut si eu situatii cand am vrut sa le trag una, dar nu m-am pus in situatia in care sa fiu eu vinovat. 🙂

 2. „L-ai citit” pe ala de la 0:40.. daca tot „l-ai citit” nu puteai sa-l lasi sa intre pe banda fara claxon? E clar ca e din alt oras si pe Sarariei nu este indicator de ingustare (cum nu este nici in Tudor vis-a-vis de mall). Frumos era sa-l lasi sa intre fara claxon. Uneori e fain sa mai fim si oameni in trafic ^_^

  • ZegheTank

   Frumos e sa semnalizeze, ca el intra pe banda mea, nu eu pe a lui. Nu conteaza ca esti in Iasi, Sibiu, America sau oriunde altundeva. Era un claxon de atentionare. Nu cred ca l-a durut. Vrei sa fi om, semnalizeaza-ti din timp intentiile in trafic, scuza-te cand gresesti si nu incurca pe altii.

 3. Te agiți de la niște fleacuri. Îmi pari genul de șofer care claxonează pe alții pentru orice mărunțiș, că s-a auto proclamat el arbitrul traficului și din poziția asta enervează pe toți în jurul lui. Nasol. Nu-mi plac oamenii ca tine. Pentru tine toți sunt boi și alte denumiri (apropo, vezi că la început acolo ai fost cam rasist).

  • ZegheTank

   Rasist? Chiar are alta culoare 🙂 Nu-s toti boi si alte denumiri, decat doar ce-i care isi merita expersia pentru actiunile care le fac. Si nu cred ca ce se vede pe imagini sunt chiar fleacuri. Daca tie iti convine sa tolerezi aceste fleacuri, foarte bine. Mie nu. Azi un fleac, maine altul si ajungem la haos, daca nu cumva cam e deja. Sa-mi spui atunci cand unu nu-ti va da prioritate ca era un fleac. Iti respect opinia si nu trebuie neaparat sa-ti plac.

 4. Te enervezi si reactionezi urat si-ti faci prea multi nervi pentru nimic. Prefer sa-i injur si sa-mi vad de treaba

 5. TeoLdinIasi

  4:43 – Era in depasire 😛

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!