It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic iesean 2015 #4

Adăugat de ZegheTank
Raportează ca șters! 34

Noi intamplari neplacute in principal din traficul iesean. Cateva secvente sunt din Botosani si una din jud. Suceava.

11 comentarii

 1. Captivant. + 🙂

 2. Statie de autobuz langa trecere, e o idiotenie curata. Un mic sfat: sa reduci viteza cand vezi un autobuz oprit acolo. E safe si pentru tine, si pentru pietoni. Drive safe! 🙂 +

  • ZegheTank

   Redusesem, dar nu cat ar fi trebuit… Bine ca nu s-a intamplat nimic.

 3. lulacanci

  Daca mi se permit o intrebare si o mentiune.

  1. De ce ai prioritate tu, care vii din Pacurari fata de ala care vine de pe Independentei si face stanga? Nu ma refer la tine in special, ci in general la cele 2 directii. Intreb pentru ca ambele au cedeaza trecerea, si daca ar fi o intersectie obisnuita, in cruce, ar fi simplu, dar aici nu e cazul.

  2. In Tudor l-ai piscat pe ala ca circula cam aiurea, dar si tu ai cam intrat pe interzis din ce vad. Nu cunosc parcarea decat fugitiv, n-am intrat in ea vreodata, doar ce vad semnul de accesul interzis pe directia pe care te duceai.

  In rest + pentru compilatie, toate bune si frumoase 🙂

  • ZegheTank

   Pentru 1: Eu sunt in dreapta lui, nu? Intersectia de acolo e un pic ciudata, ca ori n-am vazut eu ori nu mai este indicator (eliminat dupa terminarea lucrarilor) care sa indice ca o data terminat Pacurari urmeaza sens giratoriu, dar cand vii de pe Independentei parca l-am vazut totusi. Probabil ca la asta te gandeai. Oricum, daca el ar avea prioritate, cei ce vin dinspre Pacurari ar insemna ca trebuie sa dea prioritate si celor din stanga ce vin din Copou si celor de acolo, care sunt mult mai putini la numar, asta cauzand un blocaj, care gatuie si iesirea de pe Pacurari si pasajul. Plus ca daca el are prioritate, cei ce coboara din Copou, automat n-ar mai trebui sa aiba. Dupa mine, problema acelui „Cedeaza trecerea” e ca e plasat anapoda. Ar trebui mai in fata si mai jos si poate si mai mare ca sa le sara in ochi, ca unii dorm, dupa cum s-a vazut si nu doar in cadrele mele.
   Pentru 2: Din filmare nu-ti dai seama prea bine, dar de piscat l-am piscat numai cu claxonul si cu vorbele. A taiat curba semnificativ ca daca nu ma opream intra in mine, ca el nu stie de vreo banda sau un centru imaginar care sa-l ocolesti. A fost nesimtit si s-a bagat, dar in locul ala pot trece si in viraj 2 masini una pe langa alta fara mari probleme. Tine de indemanare. Pe interzis n-am intrat. Indicatorul ala e pus acolo ca sa nu cumva sa iesi din parcare pe acolo. Aceea este o intrare. Iesirea o poti face undeva mai in stanga, unde este un semafor (http://www.trafictube.ro/faze-iasi-primul-clip/ la 0:21)

 4. doua comentarii ! 1- in zonele dintre blocuri „copiii needucatilor din traffic” ” fac legea” , acolo este zona lor de joaca , nu exista reguli de circulatie , sint doar regulile nescrise ale copilariei , daca ai copii , nu iti convine ca un idiot sa mearga cum 50 , pt ca asta este limita in localitate ! 2 – cind esti in localitate si intilnesti un echipaj de politie care merge cu 30 , nu te mai plinge si ii injura ca frineaza , depasestei cind ti se termina linia continua pt ca poti !

  • ZegheTank

   Ce-am scris eu si ce-ai inteles?
   1. Legea n-o fac copiii, chiar si intre blocuri. Oare cum se face ca acuma nu prea multi ani, copiii cand vedeau o masina imediat se dadeau la o parte sa treaca si acum efectiv se baga in fata! Si eu am copilarit in zona mea de joaca, dar am primit educatia si mustrarea necesara si nu m-am bagat in fata masinilor, indiferent de situatie. Pana si animalele isi invata puii sa se fereasca de pradatori de exemplu, unde in cazul nostru, „pradatorii” sunt masinile.
   2. Arata-mi in text unde scrie ca nu-mi convine ca merge cu 50? Poate cu 30!
   Poate ne explici si noua care e motivul sa franezi la 30, cand ai masina in spate, doar asa, de amorul artei si fix cand e linia continua. Sa-ti franeze si tie unu, sa te tina la 30 cativa km, cand drumul si limita permite o viteza mai mare. Trebuia sa le fac si eu figura la fel, sa ma duc in fata lor si sa franez la 20 cand e linie continua si sa-i tin asa. Era legal si bine dpdv. moral, nu? Sa nu-mi spui ca ti-ar conveni sa stai la 30, daca situatia permite mai mult, ca nu te cred. Simplu: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

  • 1 – este ca si cum in zona pietelor ai incepe sa clacsonezi ca idiotul pietonii care merg peste tot , in zona pietelor nu in piete , sau sa il clacsonezi pe unu ca merge prea incet , el cautindusi loc te parcare !

  • 2- limite minime de viteza sint doar pe autostrada si pe unele portiuni de drum pe banda 2 , din cite cunosc eu , deci si eu pt sa merg cu ce viteza vreau pe drumurile publice , pot sa am o gramada de motive , ei poate au facut-o intentionet , sau erau in patrulare , dar tu puteai sa ii depasesti nu sa faci pe victima , sau faci parte din categoria alora care frineaza sub limita legala cind vad politia !

 5. stefan_moraru

  La faza cu copii nesupravegheati te inteleg perfect, doar din cauza lor si parintilor lor mi-am luat camera pt masina.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!