Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Din trafic de inceput de an

Adăugat de eXistenZ
Raportează ca șters! 56

Succesiunea fazelor:

1. Autobuzul este incadrat pe banda obligatorie la dreapta, fortand Solenta sa-i cedeze trecerea, ca altfel se suie pe el. Inainte de comentarii observati nr. autobuzului, intersectia in cauza, Universitate colt cu libraria Eminescu.

2. Faza reloaded: adica am mai filmat acelasi lucru in alt clip si se pare ca metoda este brevetata. Aviz amatorilor. Razoare colt cu Drm. Sarii

3. DN Bucuresti Alexandria Depasire fortata si emotii pentru cel/cei de pe contrasens.

4 Loc. Caracal ,jud. Olt – depasire fara nicio logica pe linie continua si trecere de pietoni. Rezultatul – a castigat o secunda in fata mea pana la iesirea din Caracal.

10 comentarii

 1. Madarfacar

  sa zic eu cum e nenea din „bucale”? cretin

 2. mama cum e aia cu depasirea 😐

 3. Ursul Grizonat

  Faza 1. Ieri Nu m-am suit pe un taxi pentru ca eram cu nevasta. Cu greu am domolit-o sa nu scoata trancanul pe fereastra dupa el.
  Faza Drumul Sarii. Semnalizarea e proasta, semaforul e mic si nu se vede. Lasa loc de interpretari. Si eu ma opresc la fel, pe mijlocul drumului cum zic unii. Ei nu au trecut de linia din fata semaforului. E loc de insulita cu semnalizare acolo.
  La final, ce e cu pietonii aia pe uliţă?

 4. DN6 – numa’ nebuni pe drumul ala (Buc-Alexandria)

  Ref. la aia cu „cum sunt vazuti soferii de Bucuresti” in Caracal n-as extinde pornind de la grabitul ala, si eu (ca si multi altii, in weekend) am numar de B si merg destul de civilizat, chiar intelegator cu multi din orasul ala care nu prea mai stiu cum e cu circulatia din ziua de azi (vezi noile giratorii in care inca nu s-a prins lumea cum se circula) sau cu aia opriti unde li se scoala (in piata, pe libertatii, pe treceri…) sau cu pietonii care n-au nicio treaba cu trecerile de pietoni.

 5. Nu toti cu nr. de B.sunt Bucuresteni,deci nu se pune faza cu Honda.
  L.E. nu sunt Bucurestean,dar conduc o masina cu nr. de B.

 6. La faza 1: sunt multi cretini care merg acolo inainte de pe banda de obligatoriu la dreapta. totusi, pe soferii de ratb ii inteleg cand fac faza asta. dar DOAR cand e aglomerat pe bulevard. avand statia aproape, le este aproape imposibil sa treaca pe B2. pentru ca nu ii lasa nimeni.

 7. dar si mai multi cretini care nu CEDEAZA TRECEREA mijloacelor de transport in comun,au pictate pe carosabil 3-4 semne cu CEDEAZA TRECEREA
  +

  • @©AGENTUL: Asa este dar eu stiam ca 122 nu are statie la Universitate, ci la Arhitectura, vis-a-vi de Inter, asa ca avea tot timpul la dispozitie sa treaca pe B2. Nu-l condamn ptr. asta dar a fortat, daca Solnita era incepator, se cunosteau mai bine.

   @©carco: faceam si haz pe seama lui, ca oricum n-a castigat nimic, a facut o manevra total gratuita, nu era trafic…..

   @©Ursul Grizonat: da, semnalizarea/semaforizarea este deficitara, dar traficul era lejer si nici noapte nu era. Se poate observa cum subsemnatul mai trage putin masina in fata ca un al treilea incerca sa-si faca loc in spatele meu. La final pietoni cam asa circula, sunt in acea zona multe magazine si fiecare isi face aprovizionare. Sa vezi ceva mai incolo spre piata cum e.

 8. Ursul Grizonat

  @©AGENTUL la ce minutaj semnele ?

 9. ruhestand

  referitor la faza 2…taranii tot tarani raman…nu conteaza cat timp castiga, daca au ceva de castigat, important e sa se vada ca ei sunt smecheri…
  cat despre semnalizare…e foarte proasta…prima data am trecut pe rosu pentru ca mi-am dat seama prea tarziu ca e semafor separat pentru stanga…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.