Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Trafic de München – Ep. 35

Adăugat de mannes
Raportează ca șters! 25

Salutare tuturor,

încă o porție de trafic bavarez cu tăiat calea, nesemnalizare și unu’ care se crede bicicletă. Sau o fi individul la vânătoare de pedalatori și de aceea merge pe jumate pe pista de biciclete…

Enjoy!

6 comentarii

 1. Ca fost vizitator al „Paradisului Europei”, atunci cand am relatat despre astfel de comportament pe sosele (intrebat fiind de catre multi) – am fost facut mincinos. Asa ceva „nu se exista”. Ei bine, exista. Si colegul nostru a surprins o mica parte din ei. Fara uscaturi nu exista padure. Singurul lucru pe care l-am invidiat in (aproape) toata Europa a fost infrastructura. In rest…absolut nimic. Ce am apreciat in mod deosebit in Germania, Austria si Elvetia, fata de orice alta tara din Europa….LINISTEA.

 2. deci taranu’ cu bemveu de romania e cam international, ah? :))

 3. Dragonfly

  Pai daca n-ai …. iti iei BMW 🙂

 4. Germania este țara în care nu s-a inventat semnalizatul. Mi-e frică să fac multe manevre de depășite pentru simplul fapt că nimeni nu se deranjează să semnalizeze și nu știu la ce să mă aștept de la ceilalți șoferi. Ciudat este faptul că ai noștri sunt mai predictibili în trafic decât nemții.

 5. @mannes nu e vorba ca s-a inventat sau nu semnalizarile…E vorba ca li prea lene sa le foloseasca…Tot din cauza lor au facut standard mai toate optionalele de pe masini…de exemplu DLR-urile au fost de anul acesta(sau anul trecut) obligatorii pe masinile noi,din ce cauza?din cauza ca majoritatea nemtilor li lene sa isi aprinda luminile de intalnire,fie vreme frumoasa,fie ceata,fie ploaie…apropo,pentru nefolosirea fazei scurte este contraventie in Germania,si este pedepsita destul de dur…azi,maine o sa ne trezim ca si semnalizare or sa fie automate pe masini…tot din cauza lor 😀
  +

 6. man26here1

  nemtii sunt cei care folosesc cel mai des semnalizarea… raportat la francezi belgieni

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.