It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Trafic salbatic: sinucigasi, pocuri…

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 26

Atentie: Faze lasate mai lungi pentru o mai buna intelegere:

Faza 1: Degeaba sunt pusi si parapetii, pietonii tot pe acolo trec desi se circula si cu viteze aproximative de 100 km/h, eu aveam doar 62-63. Lenea e mare, de ce sa mearga ei pana deasupra pasajului 200 de metri cand pot sa isi puna viata in pericol

Faza 2: Cautam un loc de parcare, am gasit unul dar spatiul lasat liber era destul de mic. Nu era in masina, insa era in magazin in dreapta. Degeaba, nu putea iesi sa mute masina juma de metru.

Faza 3: Neatentia sau poate nervii aglomeratiei care atunci cand prinzi un pic de spatiu liber te imping sa te infigi duc la poc. Am oprit un pic langa ei, am studiat pagubele, ca si inexistente, am considerat ca nu am de ce sa las filmare nefiind pagube si mi-am vazut de drum.

Faza 4: Oprire exact cat sa incurci traficul, nu neaparat pe mine, ci pe cei care ieseau de pe straduta din drepata, pentru ca le obtura vizibilitatea. Era in masina cu telefonul in mana, nu s-a sinchisit sa se mute.

Faza 5: Oprit cu duba chiar in coltul intersectiei, in masina ii fac semne, el ceva de genul asta e, mai imi face si semn sa trec, mai mai sa fac si poc luandu-ma dupa indicatii.

Faza 6: Alt sinucigas, asta clar era plictisit de viata, dupa pozitia adoptata,eram cu ochii in oglinda din dreapta vroiam sa trec pe b2, noroc ca l-am vazut.

Faza 7: Nu consider ca am gresit cu nimic, toti de acolo vroiau sa faca dreapta, cel mai probabil pentru a o lua prin vestita benzinarie ca apoi sa intre un pic pe contrasens. Eu aveam nevoie sa merg inainte, asa ca am considerat ca nu am de ce sa stau la coada.

3 comentarii

  1. robwin_75

    Multi prosti si nimic nu se schimba , nici oamenii dar nici strazile !!!

  2. Ce strada e aia la ultima faza ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!