It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nesimtirea din traficul bucurestean

Adăugat de Dj_Dog
Raportează ca șters! 59

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Nesimtire , nervi si injuraturi

20 comentarii

 1. Off-topic
  Nu înțeleg ceva…
  Ai mașină albastra cu dungi albe,sau mașină alba cu dungi albastre? 🙂

 2. 0:51 Nu stiu ce sa fac sa-i arat filmarea vecinului meu cu Fiatul rosu ? 🙂

 3. Greu dai jegul jos de pe obrazul unora.

 4. dragossturzoiu

  La 02:45 ai depășit pe linie dublu continuă 🙂
  http://prntscr.com/9xe8qx

  PS: Celor care îmi bagă flash-uri sau faza lungă eu le bag lumina în ochi înapoi 😀

  • MihaiDin84

   Sa dea cu primul cu piatra ala care nu ar fi depasit 🙂

  • furia rosie turbo

   De multe ori ma gandesc sa bag doua proiectoare sub bara spate si cand mai vad din astia,sa bag si eu flash-uri in ei (nu o fac insa ca nu stii cum se sperie vreunul si se duce pe aratura de dau cu subsemnatul la politie),si in cei care folosesc proiectoarele cand nu e ceata etc,etc.

  • @Dragos : deobicei sunt foarte atent sa nu calc linia continua pt ca stiu ce urmari poate avea si daca imi pierd permisul imi pot pierde si jobul si e nasol, dar acolo eram si obosit si nervos si am facut ce se vede in imagini si nu este scuzabil !

 5. furia rosie turbo

  Prima faza ar fi de discutat si anume nu vad bine dungile pe jos nici la tine nici la el,dar daca ar fi sa ma iau dupa strazi,tu dupa prima banda ai avea de ales din 4 benzi, doua pentru dreapta si doua pentru inainte,in timp ce el de pe b2 ai fi vrut sa ramana pe b3? In multe intersectii b3 este considerata banda pentru stanga. Din cate stiu se acorda prioritate la incadrare pe benzi,adica de la b3 inspre b1adica daca amandoi va-ti fi batut pe b2,tu ai fi fost cel care trebuia sa-i acorde prioritate(asta ar fi trebuit si semnalizat de catre logan cu dreapta si de tine cu stanga),asta daca ati intrat in zona in care sunt trei benzi,dar din nou lipsa marcajelor lasa loc de interpretari.Sau poate nu am inteles eu,de aceea nici nu votez si astept si alte pareri!Iar faptul ca el a venit pe linia de tramvai la tecerea de pietoni este alta poveste,stilul lui este probabil de nesimtit dar ma intereseaza zona cu pricina.

 6. OBSERVATOR

  Verzisoara de la faza a- 2- a, o cauta (lovitura), cu lumanarea..
  La 1;04, o mamica vitrega, sau poate chiar amanta…..
  Cat despre celelalte, nu ma mira…trafic bucurestean….

 7. Stai linistit. E mai rau: aia sunt si prosti, nu numai nesimtiti.

  Celor care imi dau flash-uri din spate fara sens le raspund simplu: deschizand intermitent stopurile de ceata, pe spate. Pana ii ametesc de tot, ei tot franand din reflex, crezand ca si eu franez 🙂 pentru ca mai pisc usor si frana, din cand in cand, asa, de dragul diversificarii pozitiei becurilor rosii.

 8. @Dj_Dog 0:46 Galben, 0:49 rosu. Daca tu ai putut opri sin in conditii de siguranta, putea si Fiat-ul de la 0:51. La VW-ul de pe B1 nu ma asteptam 🙂
  1:31 A fost destul de-aproape de un poc. Ultima faza (2:50) n-a fost in regula 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!