It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Traficul din Craiova #1

Adăugat de CraiovaTube
Raportează ca șters! 36

Primul meu video, sper că m-am descurcat binişor.
Scuze pentru lipsa sunetului, dar nu filmez cu sunet (pentru intimitatea pasagerilor). Când sunt singur în maşină voi incerca să activez şi înregistrarea audio.

Aşadar … aştept comentarii, sugestii, reclamaţii 🙂

9 comentarii

 1. un + si de la mine
  Poti sa lasi sunetul pe on si scoti la editare partile cu discutii private.
  E aburit parbrizul sau e de la camera ?
  -daca e de la camera incearca sa n-o lasi in masina cand sta masina in frig, se aburesc lentilele pe urma cand folosesti masina si se incalzeste interiorul (am patit si eu cu vechea camera)
  -daca e de la parbriz, incearca sa folosesti AC-ul cand e foarte mare umiditatea afara si nu scapi de condensul de pe parbriz, daca nu se rezolva nici asa, schimba filtrul de polen.

 2. CraiovaTube

  Mersi!
  Abia m-am descurcat cu editatul secvenţelor video, voi studia şi problema cu editatul părţii audio. Ce program e recomandat?

  Era aburit parbrizul din câte îmi amintesc, maşina o folosesc pentru deplasări pe distanţe scurte şi durează ceva timp până ajunge temperatura apei la 90 grade si astfel să înceapă să bage aer cald…

  Nu exclud nici posibilitatea să fie de la lentila camerei, deoarece o las montată pe parbriz şi pe timpul nopţii. Mă temeam sa nu se strice sistemul de prindere dacă o scot zilnic de vreo 2 ori…

 3. Pentru putin. Gasesti aici mai multe informatii:
  http://www.trafictube.ro/utile/ghid-de-editare-procesare/

 4. @CraiovaTube Bine ai venit! 🙂 +

 5. CraiovaTube

  Mulţumesc pentru comentarii şi pentru plusuri 🙂

  Sunt curios cu ce i-am nemultumit pe cei are au acordat negativ, dar mă gândesc că mereu sunt câte unii cărora nu le convine ceva…

 6. furia rosie turbo

  @CraiovaTube „Aşadar … aştept comentarii, sugestii, reclamaţii”,pai sa incepem cu sfarsitul,adica reclamatii:in sensul giratoriu de la inceput,in momentul in care tu stateai sa intri in intersectie,ti-a trecut prin fata pe b1 un Vw,de aici deduc ca tu nu intrasei inca,cel cu BMW intrase deja pe b1,asa ca tu trebuia sa-i acorzi prioritate,in cel mai rau caz Bmw trebuia sa-i acorde prioritate vw,nu tie acolo este buba lui,tu daca aveai Dacia batranului acum plateai un Bmw si-l mai lasai si pe „Tata”fara masina.Din cauza ca foarte multi,da foarte multi nu stiu sa semnalizeze in sensul giratoriu si sa se incadreze pe benzile care trebuiesc,de aici si degringolada care se creaza.Sugestie:Grija mare,ca dai de unu care e toba de circulatie si plangi in fata judecatorului cand ii platesti despagubirile,nentelegand de ce!

  Intrebare:Intr-un sens giratoriu se intalnesc doua vehicule in acelasi timp,cine intra primul?

 7. Welcome back..cam rar postezi colegu 🙂

 8. CraiovaTube

  Ma confunzi cu TraficCraiova 😉
  Eu sunt nou pe-aci..

 9. CraiovaTube

  @furia rosie turbo

  Nu stiu la ce te referi, am revazut secventa de vreo 4-5 ori si mi se pare limpede ca eu am intrat primul in sensul giratoriu. Trebuia sa ma opresc in mijlocul sensului giratoriu ca sa-i dau prioritate BMW-ului?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!